2777
2789
عنوان

اگه از دستم ناراحت نمیشی میخام زندگیمو تموم کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 102 پست

از موضوعاتی که اشتراک گذاشتی متوجه شدم فوق‌العاده دختر حساس و احساسی هستی و زودرنجی زندگیو تک بعدی نگاه میکنی سعی کن کتاب های روانشناسی بخونی مثل نیمه تاریک وجود خیلی میتونه کمکت کنه زندگی اونقدر ها هم پیچیده و سخت نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون همه وجودم داره میسوزه از تو آتیش گرفتم میدونی😭😭

دقیقا عین خودتم

مانعم فقط یکم اعتقاد به اون دنیاست که اگه راست باشه اونورم دهنم سرویس میشه و میدونم مادرم نابود میشه

وگرنه حتما این کارو میکردم

insta :  amiiid619

ممنظورم به شما نبود دوست عزیز به خودت نگیر

حالا انقدر بد اخلاق نباش من تاپیک های قبلت رو دیدم تو زیبایی رو تو چیزای کوچیک هم پیدا میکنی مطمئن هم که باز قشنگی رو میتونی تو زندگیت پیدا کنی :)❤️

من یبار زنگ زدم نمیان چاک در خونه ادم که 😅 وایمیسن سر کوچه و دو تا خانم با لباسهای معمولی میان و فق ...

من تا اینجاش میدونستم ببخشید اطلاعات کامل نداشتم 😮‍💨 ولی من حتی اگه اینطوری بودن هم از بس که همسایه هامون فضولن جرئت نمیکردم حتی افسردگیمم چند درصدش بخاطر اعضای محله مون بوده

[QUOTE=366918695]مممنون پستت بهترم کرد انگار[/QUOTE

فداتشم عزیزم انشاالله همیشه خوش باشی

ببین آدم تو یه لحظه یه روز احساس می‌کنی بدبخت ترینی باید بمیری ولی بشین به دلایلیت فکر کن شاید بعدش خندت بگیره هیچی با ارزش از از خودت نیست مطمینم باش♥️