2777
2789
عنوان

اگه از دستم ناراحت نمیشی میخام زندگیمو تموم کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 102 پست
نه عزیزم بذار بگههمین حرف زدن ذهنمو منحرف میکنهخیلی فشار روم بود الان یه کم بهترم❤️

مواظب باش، چون تو این سایت همش ذهنای منحرفو لعنت میکنن😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
به اینا نمیگن داستان، میگن مثال و تجربه‌ی واقعی، که صد البته ممکنه از حرفای کلیشه‌ایه مشاورا و روانش ...

فقط ذهنو به حاشیه میبره و و درمان موقتیه مثلا من شکست عشقی خوردم طرف جای اینکه همدردی کنه باهم از مرگ عزیزش صحبت میکنه یا بی پولیش خب چه دردی از من دوا میشه هیچی... برعکس صحبت روانشناس ها راه حل داره و علمی جلو میره پای صحبت هر مشاوری هم نباید نشست باید متخصص باشه اگه مشاوره چرت و بیخود بود که رشته اش حذف میشد و بجاش به حرفای صغری خانم و کبری خانم مشکل حل میشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط ذهنو به حاشیه میبره و و درمان موقتیه مثلا من شکست عشقی خوردم طرف جای اینکه همدردی کنه باهم از مر ...

حرف شما رو رد نمیکنم ولی همون روانشناسا و مشاورا، از رو همین تجربه‌ها به این علم و دانش دست پیدا کردن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
حرف شما رو رد نمیکنم ولی همون روانشناسا و مشاورا، از رو همین تجربه‌ها به این علم و دانش دست پیدا کرد ...

علمی که از روی تجربه های دیگران گرفته بشه که اسمش علم نیست فرضیه است.. 

فقط ذهنو به حاشیه میبره و و درمان موقتیه مثلا من شکست عشقی خوردم طرف جای اینکه همدردی کنه باهم از مر ...

اتفاقا من‌اولش گفتم باید تو اینجور مسائل فرد حتما به روانپزشک بره  یا اگر براش فراهم نیست ۱۲۳ زنگ بزنه منتهاش شما انگار اون موقع اینجا نبودی و قصدت رفتن به حمام بود که یهو همینجوری نشسته پریدی وسط آش😅🙌 بعدم حرف مام همدردی بود ایشالله حالت بهتر شد دقیق تر بخونی متوجه میشی از تجربه مشابه برای اسی گفتیم ایشونم دوست داشت حالا شما دقیقا از چی ناراحتی به خودت ربط داره پس مارو لطفا دخیل اعصاب خوردی خودت نکن و واسه خودت تاپیک بزار قطعا که ما شرکت نمیکنیم تا حالت بدتر نشه!

علمی که از روی تجربه های دیگران گرفته بشه که اسمش علم نیست فرضیه است..

😳😳😳😳

تجربه، چیزیه که اتفاق افتاده و  در صورت تکرار، قطعیت پیدا میکنه و می‌تونه بعنوان قانون تلقی شه، ولی فرضیه که اسمش روشه(میگه فرض میکنیم اینجوریه)، چیزیه که حالا چه از طریق تجربه و چه از راه علم و چه از راههای دیگه، هنوز در حد حدس و گمان و احتماله و به قطعیت نرسیده و تبدیل به قانون علمی نشده

نسیم!!!!!😐😐😐😐😐

دختر جان اومدم ازادیتو تبریک بگم با دیدن عنوان تاپیکت انگار با پتک زدن تو سرم😬😬😬 

امروز بهتری ؟؟؟امیدوارم امروز حالت بهتر شده باشه افسردگی بعد از پریوده زیاد جدی نگیر 😉😉

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

آخی☘️ 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم 

😳😳😳😳تجربه، چیزیه که اتفاق افتاده و در صورت تکرار، قطعیت پیدا میکنه و می‌تونه بعنوان قانون تلقی ...

الان شما داری به من معنی فرضیه و تجربه رو میگی!!! یعنی روانشناسا نشستن تحربه های خاله زنکی گوش دادن و براساس اون یه رشته ایجاد کردن و... ادامه ماجرا من منظورم این بود که شما نمیتونی روانشناسی زیر سوال ببری همین.. خیلی سخت نبود فهمیدنش عزیز من

اتفاقا من‌اولش گفتم باید تو اینجور مسائل فرد حتما به روانپزشک بره یا اگر براش فراهم نیست ۱۲۳ زنگ بز ...

تو اون خانمو و جریانی که تعریف کرد مسخره کردی و بعذ جریان مسخره و بی معنی خودتو تعريف کردی خواستم بهت بگم حسادت نکن خوب نیست 

تو اون خانمو و جریانی که تعریف کرد مسخره کردی و بعذ جریان مسخره و بی معنی خودتو تعريف کردی خواستم به ...

والله ندیده بودم ادم به بدبختی هم بگن حسودی میکنه!  منم مسخره نکردم گفتم اینا بهم  ربط دارن؟ اونم گفت چون ایشونم شکست عشقی خوردن منم‌گفتم درست میگی پس شکست عشقی فراموش شدنیه . بعد شما مسخره نیستی مفتش نی نی سایت شدی ؟ هر کی خودش زبون داره از حق خودش دفاع میکنه . اگر مسخره نیستی لا اقل حال اسی را درک کن و حال خرابیتو کنترل کن جا بی خود به اینو اون پریدن! دکمه ریپلای هم تا میخوای سوراخ کن . من‌ دیگه جواب نمیدم چون برای حد اقل دل شکسته اسی ...