2777
2789
عنوان

اگه از دستم ناراحت نمیشی میخام زندگیمو تموم کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 102 پست
ب پوچی رسیدی؟ میدونم همه چیز در این دنیا بی ارزش و بیهوده است سعی کن دلیلی برای زندگی پیدا کنی

هیچکس دوسم نداره

و وجودم تو این دنیا ضروری نیست

خوشمم نمیاد اصن اینجا باشم بابا نگه زوره عجب بدبختی ای گیر کردیمااااا😭😭

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
به آینده فکر کن که میتونی با قابلیت هایی که داری میتونی چه پیشرفتایی کن

وقتی ادم افطردگی داره راه هایی که بچه ها پیشنهاد میدن را نمیتونه عملی کنه این راها بدرد فردی میخوره که افسردگی نداره ... تو کارای روانپزشکی فرد معمولی نباید نظر بده اینکار افراد کارشناس و متخصصه فقط !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ بزن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی عبادت خدا یا راه حل های دیگه درمان درد شما نیستاونجا دوتا خانوم میان باا ...

نه اونا رد شماره اش رو میگیرن و میان دم خونش اگه وضعیتش حاد باشه میان دم خونشون من چند سال پیش اوضاع خوبی نداشتم میخواستم زنگ بزنم ولی رفیقم گفت میان دنبالت برو همون روانشناس

خیلی مشکلات دگبه اضافه ی این

منم سر شکستی ک خوردم چندبار خواستم این کارو بکنم سر مشکلات دیگ هم ک داشتم اما نکردم چون جراتشو نداشتم ترسیدم

الان ک زنده ام نه کسی ک ادعای عاشقی میکرد برگشته نه مشکلاتم حل‌ شده ولی خداروشکر میکنم ک اون موقع اون کارو نکردم سعی کن ک ب این هیجاناتت پاسخ ندی همش به بعدش فکرکن به گذرزمان فکرکن که دوای درده 

نکن اینکارووووو ازت خواهش میکنم لطفاااا ، این دنیا علاوه بر بدبختی خوشبختی های بسیاری دارهههههه اینک ...

اون 5نفر پیشکش 

یکی نیست دستشو بذاره رو شونه م بگه آروم باش😭

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
وقتی ادم افطردگی داره راه هایی که بچه ها پیشنهاد میدن را نمیتونه عملی کنه این راها بدرد فردی میخوره ...

تو نی‌نی‌سایت هیشکی معمولی نیست و همه کارشناس و متخصصن😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
هیچکس دوسم ندارهو وجودم تو این دنیا ضروری نیستخوشمم نمیاد اصن اینجا باشم بابا نگه زوره عجب بدبختی ای ...

کسی دوست نداره به درک مگه مهمه؟ ببین آدم وقتی بدبخت باشی وقتی از همه پایین تر باشی همه دوست دارن ولی فقط کافیه یه پله ازشون بالاتر باشی متنفر میشن ازت ۹۹درصد آدما همینن بدشون میاد خوشحال باش ببین چقدر موفق شدی زدی مدرس زبان آلمانی هرکسی نمیتونه تو خیلی قوی که به اینجا رسیدی حرف مردم انقد برات ارزش داره؟مگه همه ضروریه؟هیچ آدمی وجودش ضروری نیست فدات شم پشیمون میشی 

نه اونا رد شماره اش رو میگیرن و میان دم خونش اگه وضعیتش حاد باشه میان دم خونشون من چند سال پیش اوضاع ...

من یبار زنگ زدم نمیان چاک در خونه ادم که 😅 وایمیسن سر کوچه و دو تا خانم با لباسهای معمولی میان و فقط صحبت میکنن اتفاقا دوتاشونم متخصص و خیلیم با حال و مهربان بودن 

من افسردگی حاملگی داشتم اصلا با دو سه ساعت صحبت ازین رو به اون روم کردن و رفتن 

بعدم کلی پیگیری میکردن ببینم بهترم یا نه 

و ابرو ریزی نمیکرد مثلا میگفتن کی شوهرت نیس زنگ بزنم خیلی عالیه چون هر کسی توانایی رفتن به مشاور نداره حالا مالی یا هر چی

یه دختر ساده بودم ولی بی نوعی خرخون دانشگاه یه پسره بود رشته مکانیک و اهل یه ده و به قول خودش خونشون از سنگ و گل هست 

و تو شیراز خوابگاهی 

منم که خونمون اینجا از یه خانواده فرهنگی هر روز براش غذا میبردم چون ادویه دانشگاه معدش اذیت میکرد 

عکس پای مادرش میبردم نشون تک تک دکترا میدادم واسه تولد خواهرش عروسک و رسید به اینجایی که تولدش بود کل پس اندازم و حقوقم دادم براش طلا خریدم دو روز مونده به تولدش فرداش دیدم رفتن کافه و رستوران عکس از یه ساعت استیل گذاشت و نوشت مرسی عشقم و تگ کردن یه دختر 

براش نوشتم مبارک باشه عکس تولدش فرستاد و ساعت نوشت کیف کن دو تومن پولش 

اونوقت من 30  تومن پول طلا داده بودم😅💔

دید باهاش سر سنگین شدم بعد یه مدتی گفت نازنین میدونی چرا نخواستم با تو باشم آخه با تو خوش نمیگذره شبا بیرون نمیای همش کافه های نزدیک دانشگاه یا محوطه دانشگاه و راستش تو زیادی ساده ای

از فرداش به هیچ پسری سلام نمیکردم و تو دانشگاه از همه فراری و شبا گریه 

این آدم لجن کاری باهم کرد اعتماد به نفس نداشتم حالا بشه منفی صفر

اما چند وقت بعدش با همسرم آشنا شدم ازدواج کردیم 

همسرم وضعش عالیه ولی هیچوقت اون لجن نمیبخشم بابت خورد کردنم 

اما دختر خوب خواهری امیدت از دست نده خدا حواسش به ما هست

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂