2777
2789
عنوان

ما آیفون پونزده داریم بیان بگم چه شکلیه تاپیک طنزه 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
والا منم میخوام باهاش وصل شم به اینترنت دکمه اش میزنم در باز میشه جای اینکه وصل شه به نتاگر بلدی بگو ...

🤣🤣🤣

والا منم همینطور 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۶ پرومکس تازه ریجستر کردم رو دارم

مبارکه😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
قبل انباکسینگ در فیلم بگیر جیغ بکش بگو ییییییی کلی ذوق دارم

🤣🤣🤣

بله بعد آقای کارگر خونه  باشه لوازمش زیر بغلش مثلا ظاهرشم  خل خاکی 

تعجبببب    وَو ببینید آنلباکس    کردم چقدر گوگولیه 🤣🤣🤣🤣🤣

آقاهه : وات ؟😐

ما : 🤭😁

عزیزم راهی که من ازش حاجت گرفتم اینه

دورکعت نماز قبل از خواب هدیه به روح مطهر پیامبر اسلام میدی و بعدش ۱۰۰ صلوات میفرستی هرشب این کار و بکن تا حاجتت براورده بشه هرچند برای خود من کمتر از یک هفته اتفاق می افتاد موفق و حاجت روا باشه❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

عزیزم راهی که من ازش حاجت گرفتم اینهدورکعت نماز قبل از خواب هدیه به روح مطهر پیامبر اسلام میدی و بعد ...

مرسیییی😍😍😍😍

عزیزی🌹🌹🌹

مرسیییی😍😍😍😍عزیزی🌹🌹🌹

قربونت برم شما عزیزتر❤️🥰

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

قربونت برم شما عزیزتر❤️🥰

🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰😊😊😊