2777
2789
عنوان

از رفتارهای شوهرم خسته شدم همش

992 بازدید | 45 پست

همش سرد و بی تفاوت 

مث پیر مردا س رفتارش نه ابراز علاقه ای نه چیزی فقط موقع خواب اونم زمانی ک حالش خوبه بغل می‌کنه همش تلویزیون و گوشی 

گوشیاشم زیرورو میکنم همیشه هیچی نیست خودشم زیاد از اون لحاظ رفتاری مشکوک ندارم صبح تا شب سرکار بعدشم میاد خونه می‌خوابه ی جمعه ها خونس اونم همش تلویزیون بخدا برا ی بیرون رفتن باید ده باز بگم خسته شدم حسرت ب دل موندم ی بار بیاد وقتی قهرم نازمو بکشه اصلا شور و شوق نداره تو این سن دارم تو خونه با این درو دیوارا می‌پوسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حق داری ولی انقدر کار و مشکلات ریخته سرشون انگار یادشون رفته تو با محبت بهش بگو بفهمون ک نیاز داری محبت ببینی و بشنوی و حس کنی توام محبتت دوبرابر کن که شده خجالت بکشع اونم متقابل انجام بده

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️