2777
2789
عنوان

از رفتارهای شوهرم خسته شدم همش

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قرص برنج بخور

میشه شما اظهارنظر نکنی؟! قول میدیم فک نکنیم که لالی😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزم حق داری ولی انقدر کار و مشکلات ریخته سرشون انگار یادشون رفته تو با محبت بهش بگو بفهمون ک نیاز ...

بخدا ی مدت کلا همش محبت کردم و همش به قول می نی سایتا اومدی و و اینچیزا همش پرحرفی خودم خنگ بازی در نیاوردم  با خودم میگفتم بزار یکم فضا عوض شه ولی خسته شدم بخدا منم آدمم تو ی شهر غریب کسی نیست صبح تا شب تو خونه تا بیاد اونم وقتی میاد انگار ن انگار اجازه هیچ‌یک ندارم بدون خودش بخدا خستم نمی‌دونم دردم و ب می بگم

۱۵سال

فکرکنم به خاطراختلاف سنی باشه منم اختلاف سنیم باهمسرم زیادبرااونه ولی خب من شادوشنگولیم روازدست ندادم سرش توکوشیه میرم گوشیومیگیرم روپاش میشینم فوتبال میبینه جلوتلویزیون میرقصم میخوادبره بزنین بزنه میدوم باهاش میرم که منوبعدش ببره بیرون ازدرمیادخونه قایم میشم بغلش میکنم نمیزارم بی حس باشه زندگیم 🥺😂

اینارو هزار بار گفتم تا میام دهنمو باز کنم میگه باشه باشه بابا بهونه نکن آخرشم ی کار می‌کنه ی جور حر ...

یه هفته ۱۰ روز بی محلی و یکم مشکوک برخورد کن ینی سرگرم کارت خودت باش 

فرکانس نیازو توجه نفرست خودش موس موس میکنه

بلد باش

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بخدا ی مدت کلا همش محبت کردم و همش به قول می نی سایتا اومدی و و اینچیزا همش پرحرفی خودم خنگ بازی در ...

حق میدم بهت ولی اصلا شک نکن ب همسرت وقتی هم دیدی چیزی نیس خداروشکر خودتو سرگرم کن بازم تو تلاشت کن بهش بفهمونی 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

عزیزم منم ۱۱سال با شوهرم اختلاف سنی دارم دقیقا همین مشکلاتو دارم،همش سرش تو گوشیه...منم دگ عادت کردم.گاها غر میزنم و دلم میگیره ولی تهش ماییم ک خسته میشیم،اونا هیچ تغییری نمیکنن...

فکرکنم به خاطراختلاف سنی باشه منم اختلاف سنیم باهمسرم زیادبرااونه ولی خب من شادوشنگولیم روازدست نداد ...

منم همش میگم میخندم خودم خنگ بازی در میارم ک فقط اونم بخنده همش تو گوشی چیزای خنده دار و مسخره نشون میدم ولی ن توجهی نه چیزی میدونی آخرش باز کم میارم من تو این چند سال همش تلاش کردم اون شاد باشه اون راضی باشه خودم زندگیمو شاد کردم ولی الان میبینم من خودم خیلی داغونم نه شادم نه ذوقی مونده منم آدمم اخه