2777
2789

خودم اول میگم نه نبخشید هرچند بگه اشتباه کردم و فلان اولا هیچوقت ک عوض نمیشع فقط کاراشو جوری انجام میده ک نفهمی 

دوما اگه هم عوض بشه فایده ای نداره میخای بدونی چرا 

چون تو دیگه یه روز خوش نداری همش شک همش فکر کجا رفت از کجا آمد و خیلی چیزا آرامش وزندگیتونو این شک ازتون میگیره انقد ادامه پیدا می کنه ک سرد میشی از زندگی حتا اگه بچه داشته باشی حتا چندین سال زندگی خوبی داشته باشید 

شماهم تجربتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من میشه بخشید چون وقتی آدما گناه می‌کنند خدا میبخشه پس میشع بخشید و خدا پاداش اون بخشش رو میده

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خدای ناکرده باید در شرایطش قرار گرفت تا بتونی تصمیم بگیری این حرف ها که میزنم میکشم و آبروش میبرم و جرش میدم آتشش میزنم همش توی حال نرمال گفته میشه 

آدمی که بهش خیانت میشه عاجز و درمانده تر از این حرفا میشه یک حس خفگی که تلاش میکنی زنده بمونی و همه چیز را سر جای خودش نگه داری نه توان موندن نه پای رفتن 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اره میشه بخشید ولی هیچوقت اون آدم قبلی نمیشی

ارع گلم حکایت این میشه ک زخم خب میشه ولی جاش همیشه میمونه 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍