2777
2789
عنوان

یعنی مادرم داره انتقام پدرمو ازم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 40 پست
بیخی بابامامانم با کارای بابات مشکل روانی پیدا کرده اومده سر تو خالی کنههمینم گفتی که رفته کوبیده از ...

داداشم نه اصلا تازه کلی م از تیپ و قیافه ش تعریف میکنه اون کی خواهرمم ازدواج کرده تو نظرش زیباست فقط منو زشت و کریه میدونه

ممعلومه برام اهمیت نداره چون مریضن دیگه

خب مامانتم دقیقا مثه هموناست

به حرف مردم گوش نده که میگن باید مادرتو درک کنی

تو توی سن جوونی و حساسی هستی. در واقع تویی که باید درک بشی

حالا که مادرت مریضه و درکت نمیکنه تو هم اهمیتی بهش نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم نه اصلا تازه کلی م از تیپ و قیافه ش تعریف میکنه اون کی خواهرمم ازدواج کرده تو نظرش زیباست فقط ...

الان برای آروم کردن خودش تو الان نقش قربانی داری

بعد پدرت فکر کنم با روانش کاری کرده که فقط جنس زن رو اگه خیلییی زیبا نباشه خیلی بد میدونه، رفته تو ناخودآگاهش

برادرت چون مرده ازش تعریف میکنه اون خواهرتم فکر کنم چون ازدواج کرده و در نتیجه توسط یه جنس مرد پسندیده شده اوکی میدونه ولی تورونه

داداشم نه اصلا تازه کلی م از تیپ و قیافه ش تعریف میکنه اون کی خواهرمم ازدواج کرده تو نظرش زیباست فقط ...

باهاش حرف بزن قاطعانه برخورد کن

اینکه صرفا مادرت به این معنی نیست از تو به عنوان کیسه بوکس عقده هاش و احساساتش استفاده کنه

بگو بهش که دیگه حق نداره اینجوری رفتار کنه

اگه افاقه نکرد تو هم عیباشو بروش بیار مخصوصا ظاهری مثل تعداد زیاد عملاش

خخوشحال نبودم ولی مقصر مادرم بود با حرفاش بابامو تحریک میکرد

اسی ببخشید تاپیک قبلتو خوندم

ولی جدی مادرت آدم نرمالی نیست

من بودم با درس یا ازدواج هر جور سده فقط فراررررر میکردم

یا میرفتم پیش بابام

الان برای آروم کردن خودش تو الان نقش قربانی داریبعد پدرت فکر کنم با روانش کاری کرده که فقط جنس زن رو ...

اره دقیقا

مثلا از عروسی برمی گردیم میگم فلان زن چقدر خوشگل شده بود انگار ۱۰۰ تا فحش بهش دادم میگه : کجاش خوشگل بود اون پیر خرفت کجاش تو نظرت خوشگل بود تو خوشگل ندیدی عقب مونده 

فکر میکنه همه چی به خوشگلیه

اره دقیقامثلا از عروسی برمی گردیم میگم فلان زن چقدر خوشگل شده بود انگار ۱۰۰ تا فحش بهش دادم میگه : ک ...

میدونم اینجا اکثرا شعار میدن که مستقل شو انگار به همین راحتی

ولی کلا هر کاری میتونی بکن خودتو داداشتو جات بدی 

اسی ببخشید تاپیک قبلتو خوندمولی جدی مادرت آدم نرمالی نیستمن بودم با درس یا ازدواج هر جور سده فقط فرا ...

نه بابا دشمنت شرمنده 

دامادمون هم به خواهرم سرکوفت میزنه کارای مادرمو میگه کم داره

والا خواستگارهای آشغالی داشتم که اگه میرفتم از چاله به چاه میافتادم

نه بابا دشمنت شرمنده دامادمون هم به خواهرم سرکوفت میزنه کارای مادرمو میگه کم دارهوالا خواستگارهای آش ...

پس اره بیخیال 

امیدوارم اگه ازدواج دوست داری یه خواستگار خوب نصیبت بشه

نمیتونی یه مدت پیش پدرت زندگی کنی؟ یا مثلا خانواده مدریت مادربزرگی کسی

به هر حال امیدوارم مسیر زندگیت آسونتر بشهههه

پس اره بیخیال امیدوارم اگه ازدواج دوست داری یه خواستگار خوب نصیبت بشهنمیتونی یه مدت پیش پدرت زندگی ک ...

ممنون بابت دعای خیرت 

میخواستم برم پیش بابام ولی اونم چند وقتیه یکی رو پیدا کرده بعضی شبا میاد خونه ی بابام خیلی ضایع ست منم اونجا باشم