2777
2789

من پارسال عروسی کردم همه کاری برای شوهرم کردم از کادو یلدای بگیره تا جهاز خوب ... چیزی براش کم نزاشتم ماه پیش عروسی برادرشوهرم بود عروسی خوب برای جاریم گرفتن ولی برای من زیاد تلاش نکردن مراسم منو خراب برگذار کردن ی خوننده اوردن مال صد سال پیش اهنگ های قدیمی داغون گل پری میخوند .ولی برای برادرشوهرم همسر عزیزم خواننده توپ براش آورد اهنگ خفن میزاشت مجلس با کلاس انگار من بچه سر راهی بودم الکی ی عروسی گرفتن گذاشتن کنار .تازه مادرشوهرم خانواده منو نمخواست دعوت کنه شوهرم دعوت کرد تا روز عروسی هم که امدن مادرشوهرم زنگ نزد بهشون ی تعارف بزنه بگه ناهار بیاید پیش ما مامانمم ناراحت شد حالا اگر بفهمه شوهرم دعوت کرد دیگه با شوهرمم حرف نمیزنه  خیلی از سوهرم‌ناراحت بودم گفتم عروسی داداشت خوب نمیشه گفت مگه من مرده ام بهترین عروسی براش میگیرم تازه برادرشوهرم اصلا دوست نداشت عروسی شوهرم خوب برگذار بشه حسودی میکرد از شوهرم ناراحت شدم خیلی 

همیشه این بحثا هست 

گذشته ها گذشته

فقط روانت داغون میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه عروسی رو گرفتی رفته‌

قطعا جاریت هم خودشو با بالاتر از خودش مقایسه میکنه و عروسیش به چشمش نمیاد 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خب دیگه شما خودت خواستی خودت این سطح انتخاب کردی

آها نه الان یادم آمد من سر ی چیزی های تو عروسی به شوهرم گفتم نکنه امون مثلا خواننده فلان ولی حرف باباش شوهر عمه هاش مهم تر بود و اهمیتی به من نداد چرا گفتم اجرا نشد ولی برای جاری همون ها همه اجرا شد