2777
2789
عنوان

وقتی می‌میریم تو اون دنیا با شوهر اول زندگی می‌کنیم یا دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست
ممنون عزیزم نگاه ب سنم نکن ۲۰ سالمه ولی قیافم ۳۰ساله ست غم تو دلم پیرم کرده بدنم مثل ۶۰ساله هاست هم ...

از نظر من همچی تو دنیا جبران داره جز مرگ اونم مرگ عزیزو نزدیک پدر مادر و فرزند اما مرگ هیچ جبران و درمانی نداره پس تا زنده‌ای باید زندگی کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدرصورت بده عزیزم خدا رحمتش کنه بعدش ازدواج نکردی؟

چرا بعد ۶ سال از تصادف ازدواج کردم اما دیگه نه اون آدم ثابق نه مادر و آدم شدم.با اینکه همسرم از قبلی هم بهتره اما حسرت اون روزها و اون آدمی که آن‌وقت‌ها بودم به دلم موند

زنا ک نیاز جنسی ندارن واس چی میخوان

هم زن و هم مرد نیاز جنسی دارند. 

البته بهشت هفت طبقه است، میگن بهشتیان، چه زن و چه مرد، از وجودِ نازنینِ ائمه لذت می‌برند و از نور وجود این عزیزان استفاده می‌کنند، و به هیچ عنوان دنبالِ ش. راب و حوری نیستن و اصلا توجهی ندارن به این موارد... 

اونهایی که لذت حور و غلمان رو میخوان احتمالا در طبقات پایینی هستند. 😁

منم دلم میخواد دور حضرت زهرا طواف کنم💕

دور حضرت مریم💕

دور حضرت آسیه💕

دور حضرت ام البنین💕

دور حضرت خدیجه💕

دور حضرت رقیه💕

دور حضرت زینب💕

دور تمام زنان پاکدامنِ دنیا و آخرت، طواف کردن، ارزشش بهتر از دنبالِ غلمان بودنِ!