2777
2789
عنوان

ادرار پسرم تو اون سر دسشویی میره

228 بازدید | 26 پست

ادرار همه پسرا اینجوریه یا فقط پسر من اینجوریه.  این سر دسشویی بشینه تا دیوار روبرو که خیلی ام دوره ازش میره برا همه پسرا اینجوریه یا بد ختنه کردن؟؟؟ الان من میبرمش دسشویی خب یکم بزرگترشد که نمیتونم برم دنبالش جیششو بشورم. مامانمم میگه خیلی دیگه میره دورتر ادرارش... بنظرتون مشکلی هست؟؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

پسر منم اونطوریه ختنه هم شده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به چه روشی ختنه شده

حلقه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مگه نمیشینه روی دستشویی چیزشو بگیره اون تو؟ اگرم فرنگی باشه که همینطور شیلنگه مگه که تا اون سر بره؟

روی کاسه که نمیشینه بشینه هم باز میره تا دیوار فرقی نداره هرجا بشینه همینه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مگه نمیشینه روی دستشویی چیزشو بگیره اون تو؟ اگرم فرنگی باشه که همینطور شیلنگه مگه که تا اون سر بره؟

ببخشید خندم گرفت از حرفت😂😂😂یه پسر کوچولو در این حالت تصور کردم

روی کاسه که نمیشینه بشینه هم باز میره تا دیوار فرقی نداره هرجا بشینه همینه

پسر من اینطور نیست باید روی کاسه توالت بشینه دیگه پس کجا میشینه؟؟؟ شایدم حالت ایستاده هست که خیلی بده