2777
2789
عنوان

خانم های با سلیقه لطفا نظرررر

74 بازدید | 12 پست

سلام

من خونه ام طرحش مدرن هست بیشتر. ترکیب رنگی نشیمن و پذیرایی قهوه ای سوخته و شیری هست. که با کوسن و رانر و تابلو رنگهای نارنجی و زرد دیزاین کردم. حالا میخوام به جای پرده ام که مخمل قهوه ای هست پرده کله غازی بزنم کوسن ها رومیزی و آباژور رو هم کله غازی کنم و رنگ زرد و نارنجی رو از فضا حذف کنم. نظر بدید خوب میشه یا نه؟ و اینکه پرده پانچی بهتره یا چین دار؟ و اینکه اگر پیج خوبی در این رابطه توی اینستا میشناسید بهم معرفی کنید.

پرده پانچی بهتره بنظرم 

کدوم شهری؟اگه کرمانشاهی پرده فروشی خوب و قیمت مناسب میشناسم خودمون ازش گرفتیم

ایده هم که دادی بنظرم عالی میشه 

خودم عاشق رنگ فیروزه ای و سبزآبی  ام برای خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرده پانچی بهتره بنظرم کدوم شهری؟اگه کرمانشاهی پرده فروشی خوب و قیمت مناسب میشناسم خودمون ازش گرفتیم ...

آخه الان پرده خودم حریر داره نمیخوام دوباره حریر بخرم فقط میخوام دوتا آویز کنار رو عوض کنم برای همین فکر کنم پانچی نشه بزنم. 

نه گلم تهرانم 

اره حتما

پرده من حریره. و شال کنارش دارچینی رنگ.حالا از این رنگ دارچینی بدم میاد و چون تازه پرده نصب کردم شوهرم نمیزاره عوضش کنم.حالا هیچ رنگ به تم رنگ دارچینی بخوره ندارم.مبلام سفید رنگن.حالا برا انتخاب رنگ فرش موندم.چه رنگ فرشی بگیزم؟