2777
2789
عنوان

با اگاهی کامل لگد زدم به شانسم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا آدما به هم عادت کنن قلق هم دیگه بیان دستشون زمان میبره اما اینو بدون اگه بری این شرکت همین آدم می ...

من متاسفانه انقدررر اتفاقات بد تو زندگیم افتاد تو این مدت که فقط میخوام از خونه فرار کنم برم یه محیط کاری که یکم سرم گرم بشه مشکلاتم یادم بره خیلیم اعصابم ضعیف شده 

گفتم برم یه جایی با ارامش کارکنم دیگه اونجاهم اعصاب خوردی نداشته باشم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

ب نظرم باید میرفتی . اگر بخواد هر حرف و برخورد مردم برات انقدر مهم باشه ک از زندگی جا میمونی! چ بسا ک ی روزی همون خانم میشد صمیمی‌ترین دوستت. زندگی انقدر بالا و پایین داره و آدمو ب چالش دعوت میکنه ک واقعا این موارد بی اهمیت و کوچیک نباید برای آدم بشه دغدغه 

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

اخه خبردادم که دیگه نمیام گفتن چرا ما راضی بودیم از عملکردت .گفتم نمیام

اگه جای خوبی بوده دوباره برو صحبت کن بگو به مشکل خانوادگی برام  پیش آمد و الان خداروشکر حل شد ممکنه مجدد باهام مصاحبه کنید و استخدامم کنید ...

اگه هم که قبولت نکردن ناراحت نشو انشالله یه جای بهتر کارگیری میاد و روزیت جای دیگه ایه 

اما هرجا که رفتی آنقدر زود جا نزن حتی اگه محیط کارت کسی هست که ازت خوشش نمیاد اهمیت نده به کارت ادامه بده تو خانواده اقوام محل کار...هممون افرادی وجود داره که ما ازشون خوشمون نمیاد یا اونا از ما خوششون نمیاد

ب نظرم باید میرفتی . اگر بخواد هر حرف و برخورد مردم برات انقدر مهم باشه ک از زندگی جا میمونی! چ بسا ...

حق با شماست 

باید میرفتم اما از دست دادم 

برام تجربه شد. دفعه بعدی هرچی ام بشه میرم 

اگه جای خوبی بوده دوباره برو صحبت کن بگو به مشکل خانوادگی برام پیش آمد و الان خداروشکر حل شد ممکنه ...

روم نمیشه برم صحبت کنم دوباره🥲

اره برام تجربه شد دفعه بعدی هرررچی ام بشه جا نمیزنم دیگه تا تهش میرم

من متاسفانه انقدررر اتفاقات بد تو زندگیم افتاد تو این مدت که فقط میخوام از خونه فرار کنم برم یه محیط ...

فرداکه ازدواج کنی تو اقوام شوهرت 

شوهرت و خانوادش ممکنه برخوردی کنن باهات که به مزاجت خوش نیاد فوری میخوای طلاق بگیری؟؟؟؟؟

روم نمیشه برم صحبت کنم دوباره🥲اره برام تجربه شد دفعه بعدی هرررچی ام بشه جا نمیزنم دیگه تا تهش میرم

کم رویی بزار کنار اگه واقعا از کاره خوشت اومده حتما زنگ بزن و اگه قبول نکردن حداقل پیش خودت آرامش داری که بازم تلاشمو کردم