2777
2789
عنوان

وقتی می‌میریم تو اون دنیا با شوهر اول زندگی می‌کنیم یا دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست
مردانی زیبا و سیاه چشم، برای زن هاحوری هم برای مردهاهمیشه بهمون گفتن مردا حوری دارن اما نگفتن که زن ...

میترسن اگه بگن زنها هم مثل حووا خرابکاری کنن و اون دنیا شونم خراب کنن😁

شوخی کردم فش ندید🙏

🧔اقا هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اونجا رابطه زناشویی هم صورت میگیره؟

آره اگه دوست داشته باشی یکی مخصوص حال دادن به شما میذارن ...بابا عالم اثری است بدن مال این دنیا و علایق و شهوات برای این بدن مادی است

آره اگه دوست داشته باشی یکی مخصوص حال دادن به شما میذارن ...بابا عالم اثری است بدن مال این دنیا و عل ...

من خودم نظرم این بود ک انجام نمیدن 

اما بازم فکرم درگیر بود 

اصن یه فکرایی میاد سراغم انگار دیوونم 😂😂

باخودم میکنم اگ رابطه داشته باشن ک باز بچه میسازن ک😂😂😂

۲۰

خوب عیب نداره اقتضای سنته.خودت بزرگتر که بشی کامل درک میکنی دوست داشتی کتاب عالم اثیری رو بخون یا از جنین تا جنان اونوقت بهتر اون دنیا رو درک مکنی البته بازهم مرگ بزرگترين  علم غیبی است که تا تجربه نکنیم نمیفهیم چیه

خوب عیب نداره اقتضای سنته.خودت بزرگتر که بشی کامل درک میکنی دوست داشتی کتاب عالم اثیری رو بخون یا از ...

ممنون عزیزم 

نگاه ب سنم نکن ۲۰ سالمه ولی قیافم ۳۰ساله ست 

غم تو دلم پیرم کرده بدنم مثل ۶۰ساله هاست 

هم روحی و هم جسمی داغونم داغون مشکلاتی ک من دارم مادر خودم نداره واقعا از بچگی هیچی نفهمیدیم و پیرشدیم 

ممنون عزیزم نگاه ب سنم نکن ۲۰ سالمه ولی قیافم ۳۰ساله ست غم تو دلم پیرم کرده بدنم مثل ۶۰ساله هاست هم ...

همه ما مشکل داریم من خودم وقتی هم سن تو بودم تصادف کردم دختر ۶ ماهه و همسرم رو از دست دادم خودم درب و داغون الان ۱۸ ساله هنوزم آرامش ندارم تمام آرزوهام رفتن زیر خاک اما چه باید کرد جز ادامه زندگی.