2777
2789
عنوان

با اگاهی کامل لگد زدم به شانسم

476 بازدید | 30 پست

یه کارخوب برام پیدا شده بود بعد از این همه مدت 

یک روز رفتم فقط چون از طرز برخورد یکی از خانومای اونجا خوشم نیومد دیگه نرفتم .

از صبح تا بعد از ظهر هیچی نخورده بودم با خودمم هیچی نبرده بودم یکی از اقایون اومد به این خانومه گفت چرا به همکار جدیدمون( من) نمیگی اشپز خونه این طرفه که اگه چیزی خواست بره بخوره ؟ اونم گفت نمیخواد میل نداره 

درصورتی که به من هیچی نگفته بود 

بعدم مدیرعامل اومد منم سلام کردم نمیدونستم مدیرعامله وقتی رفت با یه حالت سرزنش گری مدام تکرار میکرد چراا بلند نشدی جلوش خیلییی زشت بود کارت و...

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه جایی بخوای بری سر کار نباید این چیزا برات مهم باشه فقط به هدفت و پولش فکر کناون زنه هم ایگنور می ...

حق با شماست 

خیلی زورم گرفته 

حالا اگه بخوام باز برم جای دیگه کلی دردسر راه و... دارم 

باید روی خودت کار کنی درکت میکنم منم آدم حساس و زود رنجی ام اما همه خونواده آدم نیستن که اخلاق و روح ...

دقیقا خیلی زودرنجم 

اشتباه کردم پشیمونم باید وایمیسادم

اون الان خوشحاله که موفق شده اذیتت کنه.

نباید اهمیت میدادی‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

تا آدما به هم عادت کنن قلق هم دیگه بیان دستشون زمان میبره اما اینو بدون اگه بری این شرکت همین آدم میشه بهترین دوستت عشق و دوستی های بزرگ اول از نفرت شروع میشن

من تو زندگیم یسری بودن که اوایل خوشم نمی آمد ازشون اما بعدش باهاشون جور شدم و دیدم برعکس بداخلاقی های اوایلشون چقدر آدم خوبین😂

اون الان خوشحاله که موفق شده اذیتت کنه.نباید اهمیت میدادی‌.

اونکه جایگاهش کلیییی بالاتر از من بود خدا میدونه چقدر حقوق بهش میدن

من یه کاراموز بودم فقط 

به هرحال عجله کردم پشیمون شدم