2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو نجات بده

315 بازدید | 23 پست

نمیدونم چرا هی گشنمه 

میل به شیرینی پیدا کردم 

هررر روزز سه بار یا دوبار خامه کاکائو یا خامه عسل میخورم نمیدونم معتادش شدم یا چی 

اخه واس شکلاتم همینطوریم وقتی زیاد باشه مچ مچ میخورم 

الان از بس خوردم معدم فک میکنم داغون شده 

ولی هنوزم گشنمه 

هر لقمه غذا یا چیزی میخورم معدم زیاد صدا میدم با هر لقمه ای که میخورم الانم یه ذره حالت تهوع دارم 

هنوزم گشنمه و اگه شیرینی ای چیزی باشه حتما میخورم اصلا هر چیزی که باشع ولی همه رو تموم کردم)) 

چرا اینطوری شدم هرروزه 

نکته اینجاس که تغییری تو وزنم هم ایجاد نمیکنه) تازه انگار لاغرترم شدم) 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

معدم بدجور داره غرغر میکنه قطعم نمیشه صداش

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیابت داری

علائم دیگه ای نداره دیابت؟ 

بعدش یادم رفت بگم 

صورتم هم هی داره جوش میزنه 

صورتم هم تیره تر شده 

و کلا یه طوری شدم

شاید تنبلی تخمدان داری پریودات منظمه ؟؟

اینبار دو سه روز زودتر شروع شد... 

علائم تخمدان پلی کیستیک پریودا منظم نیست میل به شیرینیجات ،بعضی قسمتای پوست بدن تیره میشه ،جوش میزن ...

همه اینا رو دارم 😕