2777
2789

خانوما بیاین دوره هم باشیم 

هفته چند هستین شما؟

چه علاعمی دارین؟

رفتین واسه تشکیل قلب؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

میشه دعا کنید منم باردار باشم؟

اقدامم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دعا کنید منم باردار باشم؟اقدامم

عزیزم انشاءالله به حق حضرت فاطمه که باردار باشی 

وای دختر نمیدونی چقد بارداری وحشت ناک سخته

من سابقه سقط دارم چند روز پیشم لکه بینی و درد پریودی داشتم که رفتم دکترم شیاف و امپول داد قطع شد الان اینقد نگرانم که نگوووو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

لطفا برا من دعا کنید به خواستم برسم دعای شماها مستجاب میشه

شماهم برا من دعا کن اخر هفته سونو دارم بگم بچم مشکلی نداره و داره رشد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم انشاءالله به حق حضرت فاطمه که باردار باشی وای دختر نمیدونی چقد بارداری وحشت ناک سختهمن سابقه س ...

نگران نباش خیره... منم چن ماه پیش سقط داشتم هنوز قلبم التیام پیدا نکرده🙁

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

یا بار دار نمیشن 

یا نصف بیشتر بارداری ها شده یا پوچ یا خارج رحمی یا تشکیل نشدن قلب یا سقط

اینستا میرم همه همینن

نی نی سایت میای همه ی بار مشکلو داشتن

چقدر مادر ها عذاب میکشن😔😔😔

من هنوز باردار نیستم ولی استرس اینارو دارم

نگران نباش خیره... منم چن ماه پیش سقط داشتم هنوز قلبم التیام پیدا نکرده🙁

به خدا که منم😭باورم نمیشه خدا و حضرت فاطمه که سپردم به خودش دیدن چقد درد کشیدم چقد عذاب کشیدم چقد سختی کشیدم پنج ماه تو بی کسی و غربت بازم بزار همون روزهارو تجربه کنم  باورم نمیشه خدایی بزرگه،عادل،حکیم مهربونه بزار باز تجربش کنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته ۲۶

اوایل احساس خستگی داشتم و همش دلم میخواست تو خونه باشم

بعضی وقتا هم حالت تهوع 

از ماه سوم چهارم دیگه علائمی ندارم جز کمر درد

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقدر سقط زیاد شده😭😭😭😭

خیلییییییی 😭😭😭😭شانس ماهاست قدیمی اون همه فعالیت اون همه شرایط سخت زندگی ده تا بچه سالم میوردن ما با هزارتا بدبختی بیچارگی و التماس و دعا و نذر نیاز تا بتونیم یکی بیاریم اونم با کلی دوا دارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا بار دار نمیشن یا نصف بیشتر بارداری ها شده یا پوچ یا خارج رحمی یا تشکیل نشدن قلب یا سقطاینستا میرم ...

واااااای خیلی وحشت ناکه خیلییییی از ته دلم میخوام هر زنی تو زندگیش هرسختی داره مهم نیست فقط سابقه سفط نداشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلییییییی 😭😭😭😭شانس ماهاست قدیمی اون همه فعالیت اون همه شرایط سخت زندگی ده تا بچه سالم میوردن ما ...

اخه چرا اینجوری شده هرچی هم پیش میره بدتر میشه

خدا نگاهمون کنه خود بارداری سختی های جسمی خیلی داره دیگ فشار روحی رومون نیاد از این مسائل