2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروم و شمرده شمرده حرف بزن 

ولی ادا دراوردن خیلی مسخره میشه😅

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

دقیقا منو وصف کردی من چند تا سرفه میکنم بعد حرف میزنم از صدام خوشم نمیاد راهکاری دارین به منم بگین

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

صدارو نمیشه عوض کرد که

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

تن صدا که تغییر نمیکنه. ولی در کل با صدای ملایم برای خودت کتاب بخون رمان های خوب با نوشتار یا ترجمه خوب، شعر بخون، همینکه یه شعری که وزن و اهنگ داره برای خودت زمزمه کنی لحنت به اون سمت میره. مثلا شعرای حافظ رو اصلا باید اروم و ملایم خوند. کم کم عادت میکنی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه به تو نه به من 

من خیلی تن صدام نازکه یعنی حرف میزنم همه نگاه میکنن ببینن این صدای زن ۲۶ سالست یا دختر ۲۰ ساله 

من دارم تمرین میکنم 

یه مقدار تن صدامو بردم بالا و از کلمات ادبی تر استفاده میکنم 

بنظر خودم تاثیر داشته 

شما برعکس عمل کن  یعنی تن صداتو ببر پایین 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اسی آهنگ بخون 

با نازکترین لحن ممکن😅 

بعد یه مدت تاثیرشو میبینی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

نمیشه عوضش کرد

با تن صدای آروم حرف بزن 

سوت بزن آواز زیاد بخون از حنجرت کار بکش حداقل گرم باشه گرفته نباشه

فریاد نزن شمرده حرف بزن 

لحن خیلی مهمه موقع حرف زدن تن صدات رو عوض کن یکنواخت حرف نزن صدات رو پایین بالا ببر مثل اینکه داری شعر میخونی یا داستان با لحن قشنگ میخونه آدم

نه به تو نه به من من خیلی تن صدام نازکه یعنی حرف میزنم همه نگاه میکنن ببینن این صدای زن ۲۶ سالست یا ...

ببین تن صدامو که میارم پایین انگار چیزی توی گلوم گیر میکنه بدتر میشه ،یجور که انگار بهم نمیاد