2777
2789
عنوان

احساس میکنم برادرم عمدا پیش من به دخترش محبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 118 پست
ما با رفتارمون و گفتارمون ،بایدو نیازه به بچمون اموزش بدیم، همدلی با دیگران ،درک حس طرف مقابل ،گذش ...

اینا ک شما گفتی اره درسته. شاید خودت مادرنشدی هنوز. گفتم هرکس ی نظری داره 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دور از سایت خارج شو و از دید یه فرد بی طرف نگاه کن.هر کی باهات همدردی کرده تایید کردی هر کی برخلا ...

نظر مخالف با نظری که دوستانه نیست فرق داره

بارها خودم نظر مخالف گذاشتم اما محترمانه و دوستانه

کسی که ناراحته و با گریه تاپیک زده لزومی نداره من بخام با رک بودن بیجا ناراحت ترش کنم

کامنت گذاشتن ملایم هم چیزی از کسی کم نمیکنه

وقتی محترمانه و به دور از حاشیه تاپیک زدم انتظارم دارم پست ها مطابق با نوشتارم باشن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
اینا ک شما گفتی اره درسته. شاید خودت مادرنشدی هنوز. گفتم هرکس ی نظری داره

من یه دختر ۱۰ ساله دارم که بی نهایت عاشقشم ،عشق به خود و دوست داشتن دیگران رو هم کاملا بهش اموزش دادم  اون الان حتی با مورچه های تو کوچه هم رفتارش مهربانانه است و از رنجش دیگران در هر شرایطی پرهیز میکنه در کنارش براحتی قدرت گرفتن حقش و نه گفتن رو هم داره   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
هر کسی نه .منتها این اقا ،برادر این خانمه ،از بچگی شاهد ناراحتیها و غم های خواهرش بوده در نبود پدر ...

واقعا دنیا جای بهتری میشد اگه به اندازه لازم هوای اطرافیانمون رو داشته باشیم .شما کار خوبی میکنین که حواستون به دل اون بچه هست که نشکنه❣️

من یه دختر ۱۰ ساله دارم که بی نهایت عاشقشم ،عشق به خود و دوست داشتن دیگران رو هم کاملا بهش اموزش داد ...

هرکس هرجوردوست داره 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

نظر مخالف با نظری که دوستانه نیست فرق دارهبارها خودم نظر مخالف گذاشتم اما محترمانه و دوستانهکسی که ن ...

این خانم  کلا مدل جواب دادنشون طلبکارانه است  خودتو ناراحت نکن عزیزم  دنیا میچرخه و بکامت میشه  خدا  خیلی بزرگه   

برای من برعکس شماست . شوهر من اصلا به من محبت نمیکنه و هیچ هزینه ای هم برام نمیکنه خودم کار میکنم و خرج خودمو درمی‌آورم حتی عروسی هم نگرفتند برام . ولی برادرم خیلی به خانومش جلوی من محبت میکنه برای لباس عروس منو هم بردن در حالی که هیچ کدوم خریدار منو نبردن . براش طلا مسخره جلوی من بهش میده

واقعا دنیا جای بهتری میشد اگه به اندازه لازم هوای اطرافیانمون رو داشته باشیم .شما کار خوبی میکنین که ...

بله واقعا ،همونقدر که ما مهمیم  بقیه  هم به همون اندازه با ارزش و مهمن

نظر مخالف با نظری که دوستانه نیست فرق دارهبارها خودم نظر مخالف گذاشتم اما محترمانه و دوستانهکسی که ن ...

من اخرین کامنتو گذاشتم خواستی بپذیر نخواستی نپذیر اتفاقا کامنت بدی ندیدم.دوستانه هم گفتن.ولی شما دوست داری خودت برداشت ید کنی.من تو زندگیم‌سختی زیاد کشیدم ادم بی درکی نیستم.ولی خوشحال میشم سختی های منو کسی تجربه نکنه.حتی جلو من باشه.هیچ وقت نه تو ذهن بقیه هستم نه از جانب اونا فکر میکنم نه نسبتی میدم بهشون

We remember #PS752