2777
2789
عنوان

احساس میکنم برادرم عمدا پیش من به دخترش محبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 118 پست

از من دلخور نشو.ولی هر کی برخلاف حرفت میگه شما بهت برمیخوره.دوست داری برا خودت درد و رنج درست کنی؟خوشحال باش که برادرت به بچش محبت میکنه.به خودت نگیر.و کتاب صوتی چهار میثاق رو از کست باکس گوش بده .من به خیلیا توصیش کردم.خیلی از رنج ای ما به خاطر همینه که همه چیو به خودمون میگیریم.

We remember #PS752

چند بار این همین گفتم بازم میگممن کاری به محبت ایشون نسبت به فرزندش ندارماما حس میکنم چون متوجه هست ...

دختر گل ،ایشون متوجه رفتارش نیست ،شاید کینه ای ازت داره و ناخواسته یا خواسته داره اینجوری تلافی میکنه ، ففط راه حلش همونه که بهت گفتم از جاییکه قراره بهت ضربه بزنه ،بهش ضربه بزن ،اون قدر به دخترش محبت کن تا هم شرمنده ی رفتارش بشه هم بفهمه برات مهم نیست  و کمتر تکرارش کنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فراموش نکن برادرت هم پدرش رو از دست دادهو میدونه شاید فرصت محبت به اون زیادی که ما فکر می‌کنیم نیستع ...

ضمنا نیاز به محبت جنس مرد برای خانوما ربطی به سن و سال نداره

شما الحمدلله نفس تون از جای گرم در میاد متوجه نیستید

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
میدونه احتمال داره ناراحت بشم

چقدم ک‌اخه مردا ب این احتمالای تو ذهن ما اهمیت میدن بخدا 

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

هر کسی نه .منتها این اقا ،برادر این خانمه ،از بچگی شاهد ناراحتیها و غم های خواهرش بوده در نبود پدر ...

مراعات در بعضی چیزا خوبه. اما اصلا این چیزایی که میگین ربطی ب بچه خود ادم نداره دلیلی هم نداره. پای بچه ادم وسطه رودروایسی با کسی اصلا نباید داشته باشیم. قراره هیچ کسی کاری نکنه تا یکی ناراحت نشه دیگه هیچی 

فرزند جلوی هرکس و هرجای دنیا شاید توهمون لحظه به محبت نیازداشته باشه. هرکس نظری داره

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

از من دلخور نشو.ولی هر کی برخلاف حرفت میگه شما بهت برمیخوره.دوست داری برا خودت درد و رنج درست کنی؟خو ...

چی گفتم آخه بهم برخورد؟ 

من از نظر کسی ناراحت نمیشم اما از نحوه ی بیانش چرا

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
شاید اینطور که میگید باشه ولی من معتقدم حس خانما خیلی قویه

من به این معتقد نیستم و تجربم هم تو سایت هم تو جامعه و هم خیلی جاها ثابت کرده خانما بیشتر خیالبافن.و مثل همین سایت فکرای خودشونو هی بازگو میکنن برا همدیگه چیزایی که اصلا وجود نداره

We remember #PS752

مراعات در بعضی چیزا خوبه. اما اصلا این چیزایی که میگین ربطی ب بچه خود ادم نداره دلیلی هم نداره. پای ...

ما با رفتارمون و گفتارمون ،بایدو نیازه به بچمون  اموزش بدیم،  همدلی با دیگران ،درک حس طرف مقابل ،گذشت بخاطر دیگران  همونقدر مهمه که چیزای دیگه مهمه ،محبت تنها کافی نیست   ما نمیخوایم یه بچه تک بعدی و خود بین  تربیت کنیم ما قراره فرزندی تربیت کنیم که در کنار اینکه خودشو دوست داره ،دیگرانم دوست داشته باشه  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
فراموش نکن برادرت هم پدرش رو از دست دادهو میدونه شاید فرصت محبت به اون زیادی که ما فکر می‌کنیم نیستع ...

اوپرا جان ببخش من جواب میدم .اما به نظرم برادر وقتی میبینه خواهرش تکیه گاهی مثل پدرو از دست داده بهتره هواشو بیشتر داشته باشه تو هر سنی که باشه❤️

چی گفتم آخه بهم برخورد؟ من از نظر کسی ناراحت نمیشم اما از نحوه ی بیانش چرا

یه دور از سایت خارج شو و از دید یه فرد بی طرف نگاه کن.هر کی باهات همدردی کرده تایید کردی هر کی برخلافت نظر داده ناراحت شدی .اینکه میگی نفسش از جای گرم بلند میشه برا کسی که نظرش خلافته چیه.شما بی نهایت حساسی من که ضرر نمیکنم خودت اسیب میبینی.اونایی که اب رو اتیش دلت نمیریزن لزوما دوستت نیستن.شما فقط همین یه رفتار برادرتو بازگو کردیببین در کل برادر بدیه ؟

We remember #PS752