2777
2789
عنوان

پرش ذهنی

199 بازدید | 41 پست

سلام به همگییییی💖

دخترا لطفا کمکم کنید😢 من گرفتار پرش ذهنی وحشتناکی شدم، امسال سال کنکورمم هست، کلا گوشی رو برداشتم روزی نیم ساعت دست میگیرم مبایل رو اونم از مبایل مادرم استفاده میکنم، موقع همه چی پرش فکر دارم، حتی نماز، گاهی وسط رکعت سوم یا دوم یادم میاره کلا چی خونده بودم قبلش مجبور میشم از اول شروع کنم، راهی دارید کمکم کنید؟ گاهی چند ساعت پشت میز می‌شینم بی هیچ نتیجه ای، خسته شدم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوری شدم باید برا خودت برنامه دقیقه بنویسی براش جایزع بذاری

مشاور دارم، اون بیچاره هم دیوانه کردم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

با مراقبه بهتر شدم 

موزیک بی کلام ملایم میذارم 

به جای تاریک و ساکت که هوا معتدله میشینم 

به یک کلمه تو ذهنم فکر میکنم همزمان نفس عمیق میکشم 

بعد از چندد قیقه دنیا عوض میشه کلا

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

منم امسال کنکور میدم رشته ات چیه و هدفت؟

تجربیم، روانشناسی شهر خودم رو میخوام

امان از این بی توجهی عدم تمرکزی ک‌نسل جدید دچارش شدن

بله متاسفانه ولی برای من عدم تمرکز هست نه بی توجهی...