2777
2789
عنوان

خانوما حس میکنم شوهرم حسرت پسر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 118 پست
اره تحت نظر دکتر طب سنتی بودیم نود درصد کسایی که پیشش بودن پسر دار شدن

خب پس، شما کاری که از دستتون برمیومد انجام دادین

چه حکمت قشنگی که خدا صلاح شما را در این دونست که دوتا زیبارو و شیرین زبون داشته باشین

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
همونا ببین پسراشون آیندشون چی میشه دخترتو به یه جای خوب برسون حالیشون بشه

همین الان تربیت من با اونا زمین تا اسمونه اصلا کم میرم تو جمشون بخاطر بی ادبی بچهاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ما 4 سال طول کشید تا بچه دار شدیم دیگه جنسیت برام فرق نمیکرد ولی برا دخترم خانواده شوهرم ب بدتری ...

وای عزیزم متاسفم چه حس بدی بهت دادن

ولی خانواده‌ی شوهر من برعکس شوهرم دختر دوستن چون تو نوه‌ها فقط دوتا دختر دارن بقیه مسر

این حرفم کلیشه ای شده انگار مرد ابکش گرفته جنسیت رو جدا میکنه تحویل میده ،دست خداس و واقعا ناراحتی ن ...

کلیشه ای نیست علمی هست و ثابت شده ابکش نگرفته خانوم باسواد اسپرم دختر و پسر در بعضی مردا زیادتر از حد معمول هست 

همین الان تربیت من با اونا زمین تا اسمونه اصلا کم میرم تو جمشون بخاطر بی ادبی بچهاشون

عزیزم منم کم ندیدم امثال خانواده شوهرت 

پسراشون هیییچ کدوم به هیچ جایی نرسیدن همشونم بی فرهنگ چرا چون امثال اینا چون شعور ندارن تو تربیت پسرشونم کوتاهیی میکنن خیلیاشونم از پسرشون کتک میخورن 

چند،سال دیگه توروشون بگو خداروشکر پسردار نشدم وگرنه میشد مثل اینا

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
همش میگم.... تو خودتون و اجدادتون.

عزیزم منم کم ندیدم امثال خانواده شوهرت 

پسراشون هیییچ کدوم به هیچ جایی نرسیدن همشونم بی فرهنگ چرا چون امثال اینا چون شعور ندارن تو تربیت پسرشونم کوتاهیی میکنن خیلیاشونم از پسرشون کتک میخورن 

چند،سال دیگه توروشون بگو خداروشکر پسردار نشدم وگرنه میشد مثل اینا

خب شماهم یکم بیشتر تلاش میکردی یه حای خوب میرسیدی فک کردی فقط،پسر میتونه اعتبار خانواده باشه؟

عزیزم ماهم خوبیم منو خواهرم همیشه تو ادب و نزاکت و درس نفر اول بودیم ولی خب قسمت نبود سرکار خوب برم خواهرام شاغلن بابامم خیلی خیلی دوستمون داره ولی داداشم ی چیز دیگس خدا حفظش کنه

عزیزم ماهم خوبیم منو خواهرم همیشه تو ادب و نزاکت و درس نفر اول بودیم ولی خب قسمت نبود سرکار خوب برم ...

ما تو اقواممون خانم داریم فوق تخصص گوارش و استاد دانشگاه برادراش ولی شغل خاصی ندارن اینم یه احترام دیگه ای نسبت به برادراش داره اصلا برادراش به چشم نمیان دیگه اصلا اینچیزا به دختر پسر بودن نیست

ما تو اقواممون خانم داریم فوق تخصص گوارش و استاد دانشگاه برادراش ولی شغل خاصی ندارن اینم یه احترام د ...

نه صد البته که نیست میگم چون برادرم پسر خوبی بوده از پسرا خوشمون میاد شاید اگر لاشی و بد دهن بود هیچوقت دلم نمیخاست بچه پسر داشته باشم

انتی بدوستم گف دختر انومالی رفت گف پسر

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!