2777
2789
عنوان

پرش ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 43 پست
منم گاهی اینجوری میشم و وقتی با تراپیستم حرف میزنم ی دفه همه چی از ذهنم میپره میگم یادم رفت درمورد چ ...

نمیدونم من تازه ازمایش دادم هنوز جوابش نگرفتم خداکنه همین از کمخونی باشه . من خیلی ناراحتم بابت این موضوع سعی میکنم جایی حرف نزنم چون یادم میره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم من تازه ازمایش دادم هنوز جوابش نگرفتم خداکنه همین از کمخونی باشه . من خیلی ناراحتم بابت این ...

بنظرم برا اون باشه...برا افسردگیت قرص میخوری؟من دکترم بهم قرص داده

مثلا چطوری؟ پیشنهادی دارین شما؟ یه شب کلا تا صبح بیدار موندم ولی اوضاع بدتر شد

اول اینک اصن مباحث رو تباس انباشتش کنی و درس رو همون جلسه ای ک تدریس شده بخونی چون وقتی قبلن دوره نکردی و یجورایی مطالب برات جدیدن سنگین بنظر میرسه و مغزت اولین کاری ک میکنه فرار و پرشه،چیزی ک میخونی رو روی یه نوت پد از فروشگاه لوازم تحریر بگیر یا رو کاغذ بنویس ،میتونی از خیالپردازیت توی درس خوندن استفاده کنی،اون قسمتایی از درس ک توشون باگ داری و دوس داری ازشون فرار کنی و هروقت ب این قسمتا میرسی ذهنت پرش میکنه سعی کن از پنج حست استفاده کنی برای یادگیریشون و درک کاملی ازشون پیدا کنی،مثلا وقتی نوشته اسید استیک  از تلیتیوم تشکیل شده ازونور نوشته هیدوسولفیت از ترکیبی از اتانول و سیلیومه هیچ تصور و درکی از این کلمات نداری و اصن نمیدونی چین و حتی اگ حفظشونم کنی سریع فراموششون میکنی یا قاطی میکنی سر جلسه امتحان ولی وقتی بهت میگن قورمه سبزی سبزه و از سبزی و لوبیا تشکیل شده  کاملن میفهمیش و موقع حفظ کردنش هیچوقت یادت نمیره چون بارها خوردیش،بارها بوش ب مشامت خورده لمسش کردی و..از تمام حواس پنجگانت برای خوردنش استفاده کردی و درک کاملی از همه چیش داری،اون کلماتی و مطالب سنگینی ک ت کتاب گفته شده رو درموردشون ت نت سرچ کن سعی کن اونها رو وارد تخیلت کنی و در تخیلت از حواس پنجگانت استفاده کنی مثلا ت نت خوندی ک از اسید استیک برای لکه بری خودکار روی لباس استفاده میکنن ت تخیلت خودت رو توی ازمایشگاهی تصور کن که داری از ترکیب تلیتیوم که یه ماده ی ابی رنگ و ترشه توی لوله ی ازمایش ترکیبی درس میکنی ک نارنجی رنگ میشه و اسمش اسید استیکه و بوی ترش و تیزی داره و با استفاده از این لکه ی خودکار روی لباست رو پاک میکنی،حالا ایناییک گفتم یه مثال سطحی بود دگ خودت یجوریک برات اون موضوع قابل درکتر میشع تو تصورت از حواس پنجگانت استفاده کن و روی کلماتی ک میخوای یادشون بگیری اینجوری ت ذهنت کد گذاری کن،حتمن هم هر روز مباحث خونده شده رو مرتب مرور کن سعی کن درس برنامه ریزی کنی ک ب همشون برسی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
رتبه آیی که شهر شما میخواد چقدر هست مگه برای روانشناسی ؟

نمی‌دونم ولی هر سال فرق میکنه، اما فکر کنم تراز بالای هشت هزار میخواد

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
من خیلی خوشم اومد از تاپیک هات اهل کتابی ؟

بیشتر رمان میخونم ولی آره بهترین هدیه برای من یه کتابه خوبه🥰

اما در کل گفته های بزرگان رو خیلی دوست دارم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اول اینک اصن مباحث رو تباس انباشتش کنی و درس رو همون جلسه ای ک تدریس شده بخونی چون وقتی قبلن دوره نک ...

دستت درد نکنه عزیزم💖

با پسررررکاملا براش عادی بود

چرا اومدین توی تاپیک من🧐؟ تاپیک خودتون هستش که...