2777
2789

این کانال https://t.me/Khashm_Nameh تو تلگرامه با این لینک پستاشو نگاه کنید میفهمید چقدر زن ستیزه. به زن ها میگه ملت حفرگان😡 اگه نتونستید با لینک وارد بشید تو تلگرام سرچ کنید خشم نامه که اسم کاناله😵‍💫

تازه همه زن هارو بلاک میکنه نمیزاره اظهار نظر کنن.🥴

لطفا به این دستور که پایین میزارم برید گزارش بزنید.😎

برای کمک به حذف کانال، مراحل زیر رو برای ریپورت کردن دنبال کنین:

1. روی سه‌نقطه بالای کانال (گوشه سمت راست) کلیک کنید.

2. گزینه Report (گزارش) رو انتخاب کنید.

3. از بین گزینه‌ها گزینه‌ی Violence (خشونت) رو انتخاب کنید.

4. در بخش توضیحات، متنی که ارسال می‌کنم رو بنویسید.

برای کمک به حذف کانال، مراحل زیر رو برای ریپورت کردن دنبال کنین:1. روی سه‌نقطه بالای کانال (گوشه سمت ...

This channel consistently posts misogynistic content, including promoting violence against women and spreading hatred towards them. The channel uses derogatory terms such as "hole" to describe women. In Iran, where women face widespread structural and cultural challenges such as legal and social discrimination and restrictions on their rights, the dissemination of such misogynistic content can contribute to the escalation of domestic and social violence against women.

In a society where Iranian women often have to resist domestic violence, discriminatory laws, and social pressures, this type of content can strengthen negative attitudes toward women and ultimately lead to violent behaviors, including honor-based killings, which are still prevalent in Iran. Promoting such content not only poses serious risks to women but also helps establish and reinforce toxic and dangerous environments in society.

Please review this channel and take the necessary actions.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره