2777
2789
عنوان

پرش ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهممت بهتره تو روشن درس خوندنت یه تغییر اساسی انجام بدی

مثلا چطوری؟ پیشنهادی دارین شما؟ یه شب کلا تا صبح بیدار موندم ولی اوضاع بدتر شد

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
چیزایی که میاد تو ذهنت رو بنویس رو کاغذ یا کش بزار دور مچ دستت وقتی به چیز دیگه فکر کردی بکش دستت در ...

اینا رو مشاورمو هم گفت ولی اگر بخوام چیزی که توی ذهنم میگذره رو بنویسم تا خود شب طول می‌کشه😢

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
تجربیم، روانشناسی شهر خودم رو میخوام

ببین این طوری ب خودت بگو قبل درس مثلا ۱۰ دقیقا ب هر چی می‌خوام فک میکنم بعد درس بخون وسط درس م اگ های خواست پرت شد بگو میزارم برای تایم که درس تموم شد بهش فک میکنم من خودمم همین طوری تیم یا مثلا فک کن فردا کنکوری داری و نمیتونی هیچ وقتی هدر بدی 

پس باید از همه زمان استفاده کنی 

سلام من ب تو ای دوست عزیز

بهم میگی چجوریه . من افسردگی دارم. موقع حرف زدن یادم میره چی دارم میگم

من ذهنم مشغوله...مرتب به همه چی فکر میکنم سر نماز...

خوب کست باکس نصب کردم.قسمت سرچ نوشتم مدیتیشن...و کلی فایل صوتی میاره...

بنظرم فقط باید خودتون تمرین بدین که هر بار ذهنتون پرید دوباره برگردید به زمان حال

ممراقبه با مدبیشین چه تفاوتی داره؟

تفاوت مراقبه و مدیتیشن را میتوان به دو قسمت ارامش و تمرکز یبان کرد انجام مدیتیشن باعث افزایش سلامتی و آرامش روانی میشود اما در مراقبه باعث ایجاد ذهن‌ آگاهی و تمرکز بر روی مسائل را شامل میشود و هر دو مکمل هم میشوند.

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

خلاصه نویسی کن. وقتی بنویسی ذهنت فرصت نمیکنه به چیز دیگه ای فکر کنه

ممنونم❤️

ببین این طوری ب خودت بگو قبل درس مثلا ۱۰ دقیقا ب هر چی می‌خوام فک میکنم بعد درس بخون وسط درس م اگ ها ...

متشکرم💖

مراقبه چیه

تفاوت مراقبه و مدیتیشن را میتوان به دو قسمت ارامش و تمرکز یبان کرد انجام مدیتیشن باعث افزایش سلامتی و آرامش روانی میشود اما در مراقبه باعث ایجاد ذهن‌ آگاهی و تمرکز بر روی مسائل را شامل میشود و هر دو مکمل هم میشوند.

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

از همه ی کسایی که توی تاپیک شرکت کردن متشکرم🥰❤️