2777
2789
عنوان

بچه ها امسال اعتکاف شرکت میکنید

217 بازدید | 26 پست

بچه ها امسال اعتکاف شرکت میکنید؟

حیفه از دستش ندین 

مهمترین حاجتمون هم باشه تعجیل در فرج و ظهور آقا 

تا کی آقا به خاطر بی توجهی ما سرگردون باشن🥺

ببخشید آقا به خاطر ما سرگردون باشن؟این کفر هست کلا اگر اعتقاد داری به امام زمان و معجزه بودنش تا حال ...

به خاطر بی توجهی ما

نه به خاطر ما

فرقه بین این دو تا

امیرالمؤمنین به خاطر بی توجهی مردم زمانشون تو محراب شهید شدن

امام حسین به خاطر بی توجهی و نشناختن حق از طرف مردم شهید شدن

امام حی حاضرمون هم 1200 ساله منتظرن ما به خودمون بیایم و متوجه. نیازم ن به حضور و ظهور ایشون بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر بی توجهی مانه به خاطر مافرقه بین این دو تاامیرالمؤمنین به خاطر بی توجهی مردم زمانشون تو محرا ...

خداوند قادر به همه چیز است 

اگر اتفاقی می افته یا نمی افته  مصلحتی داره دلیلی داره

آمدن امام زمان هم به ۴تا شیعه در ایران  و دنیا ربط نداره امام زمان اگر بیاد برای کل کره زمین میاد!

وای من دو دلم 

اخه پریودم هرماه ۲۰ ام تا ۲۴ ام بوده

این ماه ۲ ام شدم

بنظرتون این ماه هم ۲ام میشم یا ۲۰ ام؟ 

اگ ۲ام بشم نمیتونم برم اعتکاف

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم

برای ما بچه داروهایی هم که بخاطر بچه نمیتونیم شرکت کنیم دعا کن عزیزم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اگه پریود نشم بله 

التماس دعا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
چجوریه اعتکاف

انقدر خوبه.. 

منکه نرفتم ولی فکر کن سه رو زاز این دنیا جدا بشی.. فقط به خدا فکر کنی.. خیلی حال میده قطعا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️