2777
2789

درحالی که ما دعوتیم ولی اون نیس حالم ازش بهم میخوره خداازش نگذره 🙂🥺💔اینقدر خدا نترسه 

دعاکنید که طلاق بگیره راحت شیم ازش😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بگه 

یا هر کاری کنه 

مگه برا شما تصمیم میگیره 

حاضر شید برید شماها

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

همش ۱۸ سالته ها چرا انقدر قدیمی فکر میکنی این خواهرشوهر بازیا مال ۱۰۰ سال پیش بود دخترای نی نی سایت چرا با کل دنیا فرق دارن😂

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
عروسی کی هست؟‌ اکر به عروستون احترام‌نذاشتند و دعوتش نکردند خوب نرید

اره اینم هست 

عقد خواهرشوهرم زنگ زدن 

رضا پاشو بیا عقد خواهرته 

انگار نه انگار منم ادمم 

شوهرمم نرفت با اینکه منم گفتم پاشو برو اشکال نداره 

جالب اینه نمیدونم چرا منو قایم میکنن 

ختم و عروسی اصلا منو نمیگن 

مادربزرگ شوهرم تازه منو امسال دید بعد از اینهمه سال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
همش ۱۸ سالته ها چرا انقدر قدیمی فکر میکنی این خواهرشوهر بازیا مال ۱۰۰ سال پیش بود دخترای نی نی سایت ...

تو نمیدونی چیا گذاشته واسم💔😣

بگم که حق میدی بهم واسم حرف درست کردن و بخاطراونا کتک خوردم وخیلی چیزهادیگ

عروسی کی هست؟‌ اکر به عروستون احترام‌نذاشتند و دعوتش نکردند خوب نرید

اون عروسه واسمون احترام نگذاشته و ماهم دوست نداریم احترام بذاریم همش پول پرسته پول پرسته خاک توی سرش😣💔