2777
2789
عنوان

بچه ها امسال اعتکاف شرکت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوریه اعتکاف

سه روز میری تو مسجد می مونی. یه سری عبادات و نماز هست که همه مستجبن. تا هر کجا که توناشو داشتی انجام میدی. باید پاک باشی این سه روز و اگر پریود شدی سریع مسجد رو ترک میکنی. در ضمن این سه روز روزه میگیری. روزه مستحبی. البته اگه روزه قضا به گردنته باید به نیت روزه قضا بگیری

انقدر خوبه.. منکه نرفتم ولی فکر کن سه رو زاز این دنیا جدا بشی.. فقط به خدا فکر کنی.. خیلی حال میده ق ...

ینی باید کجا رفت و چکاری انحام داد

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

سه روز میری تو مسجد می مونی. یه سری عبادات و نماز هست که همه مستجبن. تا هر کجا که توناشو داشتی انجام ...

برای غذا و اینا باید چیکارکرد

بعد مسجدا شلوغن یا خلوت

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

برای غذا و اینا باید چیکارکردبعد مسجدا شلوغن یا خلوت

مساجدی اعتکاف دارن که امکانات خوبی دارن حتی حمام هم هست و معتکفین استفاده میکنن و افطار و سحری هم میدن 

جمعیت هم بستگی به اندازه مسجد داره 

بالشت و پتو هم هرکسی برای خودش میاره

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

عزیزم قبول باشه

همچنین❤️

دخترم کلاس چهارم  انقدر دلم براش تنگ میشه تاحالا سه روز ازش دور نبودم فکر کنم برگرده من مریض شده باشم

وقتی ثبت نامش کردم  فقط گریه میکردم خیلی دلم براش تنگ میشه

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

بله انشالله

البته فکر کنم ثبت نام تموم شد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم منم میخوام برم هرسال میرم ولی امسال میگن باز بیمارس واگیر دار اومده نمیدونم وضعیت چطور بشه🥺🥺

به خدا توکل کن. این حرفارو میزنن که رفتن مردم به این مراسمات کمرنگ بشه. من آنفولانزا گرفتم. اونقدر وحشتناک نیست که آدم بترسه. در ضمن ماسک و پیشگیری های بهداشتی هم لازمه