2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستمر بالا بده

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چطور مگه ؟ زگ

معمولا دبیرا علوم و ریاضی نمرات سخت گیری میکنن🤭

زگ یعنی چی؟🤔

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

شما هم میگین لطفا اینا که پرسیدم

والا من ابتدایی بودم بستگی به پایه و اخلاق و ویژگی های شما داره مثلا من خودم خیلی با پایه اول جور بودم با اینکه مسئولیت زیادی داشتن ولی بامزه  و دوست داشتنی بودن حرف گوش کن تر بودن،حقوقش بد نیست البته نه برا مجردی زندگی کردن و مستقل بودن خدایی کافی نیست 

من فکر میکنم اینکه امنیت شغلی داری عالیه. من تا الآن دوتا کار داشتم که هیچ کدوم امنیت شغلی نداشتن و ...

رشتت چیه؟

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀
اره این چرند رو ب ما هم گفتن ولی من زورم میاد ده بدم می‌خوام ندم ببینم چه غلطی میکنن

عزیزم به نظرمن وقتی دانش اموز تلاش کرده و نمره اش افزایش پیدا کرده چرا بهش نمره ندهی 

بالاخره همینکه تصمیم گرفته تلاششو بیشتر کنه ارزشمنده 

باور کن نمره ی کم دادن به دانش اموز یکجور مجدد دلسردش میکنه

به عنوان یک مشاور ویک مادر جواب دادم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شمایی که متوجه نیستی یه دانش آموز ضعیف حتما نمیتونه درس بخونه و استرس و ناراحتی بهش میدی

شما عقلت نمی‌رسه که دانش آموزی که درس نمیخونن ، و دارم حقش رو بهش میدم 

دیگه ناراحتی نداره. 

حقش بوده 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
شما راضی هستین؟ اوکیه روزا میگذره؟ زندگیتون خوبه؟ من دانشجو معلمم هموز شک دارم با اینکه دوست دارم تد ...

اره عزیزم راضیم

گاهی خسته میشم ولی عاشق تدریسم

دوتا کلاس که میرم واقعا انرژی و گلو برام نمیمونه

۴۰ نفرن و مر سر و صدان..طوری که هر چی داد بزنم انگار در مقابلشون صدام پائیته

ولی خوبه نسبت به بیکاری

چون چهار روز میرم مدرسه و فقط دوروز ۴ زنگ دارم

دوروزم ۳ زنگ

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم به نظرمن وقتی دانش اموز تلاش کرده و نمره اش افزایش پیدا کرده چرا بهش نمره ندهی بالاخره همینکه ...

خبذشاید برای امتحان تقلب کرده 

بعد من بیام ب این ک مستمرش ۶ ده بدم 

پس اونی که خودش مستمرش ده بوده چی؟؟؟

اینجوری ک نمرات کل دانش آموزان رو هی باید تغییر بدم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
معمولا دبیرا علوم و ریاضی نمرات سخت گیری میکنن🤭زگ یعنی چی؟🤔

شاید باورتون نشه ولی من ریاضیم خیلی افتضاح بود دوم راهنمایی یه معلم ریاضی بسیار با اخلاق و دلسوز به مدرسه مون اومد یعنی من بخاطر این خانم،، ریاضیم پایان ترم شد ۱۹😂یبارم امتحان از اداره اومد که سطحش خیلی بالا بود همه تک اوردن بودن یا ۱۰ من شدم ۱۵.۵ و نمره بالای اون پایه من بودم خانم سعیدی هر جا هستی سلامت و شاد باشی😍😍

من مستمر به تکها ده دادم برای فرصت جبران 

بازامتحان گند زدن 

موندم واقعا

افتادنش که قطعا میفتن ولی کاش برگه حداقل ۵ نمره مینوشتن

نمره برگه رو نوبت اول میشه توسیستم بالاتر واردکرد یا مورد داره؟

بالاترمنظورم اینه ۲ و ۳ رو نهایت ۴ واردکنم بامستمر۷بشن شاید ترم دوم جبران کردن؟

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید