2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 125 پست
متوسطه اول در مقایسه با بیکاری ،، بد نیست ولی توقع حقوق بالا و درامد نداشته باش اعصاب فولادین هم میخ ...

من آدم بی خیالیم 

از چه نظر میگی

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
ببین من از شما ی سوال دارم : نمرات کلاسی این دانش آموز :مهر ۳ آبان ۱ آذر ۲/۵ مستمرش رو پونرده بدم؟!؟ ...

نگفتم ۱۵ براش وارد کنید  کلی گفتم 

میدونم ضعیفه اما در حد همون نمره رو برگه مستمر بده 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه که حداقل زیرهجده ساله ،احتمالا پانزده شانزده ساله نمی فهم چرا باهاش لج میکنی همون ده هم رواینده ...

معلمی ؟!؟ 

عجیبه حرفات!!! 

لطف کرده از خوابش زده اومده سر کلاس ! وای 🤣🤣🤣🤣🤣

پس بنابراین دانش آموزای دیگه کلا باید ۲۰ بگیرن 

کل کلاس بیست باید بشه مستمرشون 

چون ده نمره سر کلاس میان 

ده نمره دیگه هم ک بالاخره میگیرن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من فکر میکنم اینکه امنیت شغلی داری عالیه. من تا الآن دوتا کار داشتم که هیچ کدوم امنیت شغلی نداشتن و ...

ببخشین با چقدر سابقه؟

اینکه غ انتفاعی بریم درس بدیم ۵ ۶ بیاد روش چطوره ب نظرتون؟ 

میتونین روزاتونو بگذرونین؟ 

راضین؟ 

من ۷ سال سابقه دارمسال به سال هم تعداد دانش اموزای کلاسا بیشتر میشههم خلق و خوشونو اینکه انگار اکثرا ...

البته بستگی داره شما هم چه جوری باشی؟ خیلی دلسوزی و برات مهمه حتما یاد بگیرن؟

من آدم بی خیالیم از چه نظر میگی

بیهیالی ؟!؟ نمیتونی باشی 

وقتی برای سرکلاس با چهل نفر دانش آموز 

و با اخلاقای متفاوت سر و صدا 

فرهنگ های مختلف 

بعد متوجه میشی چی میگم 

متوسطه اول در مقایسه با بیکاری ،، بد نیست ولی توقع حقوق بالا و درامد نداشته باش اعصاب فولادین هم میخ ...

شما راضی هستین؟ 

اوکیه روزا میگذره؟ زندگیتون خوبه؟ 

من دانشجو معلمم هموز شک دارم با اینکه دوست دارم تدریسو 

غ انتفاعی هم کنارش بریم درس دادن ۵ ۶ بیاد روش خوبه؟ 

شغل دوم چی پیشنهاد میدین

من ۱۰ رو میدم چون میدونم اونی که نمیخونه دیگه فوقش یه دیپلم میگیره یا میره پیام نور درس میخونه با ۱۰ ...

پس حق اونی که خودش مستمر ده گرفتع چی ؟؟؟؟؟؟

بیهیالی ؟!؟ نمیتونی باشی وقتی برای سرکلاس با چهل نفر دانش آموز و با اخلاقای متفاوت سر و صدا فرهنگ ها ...

متاسفانه رشته ای انتخاب کردم که تو این خراب شده اگر بخوام تو حوزه ش کار کنم باید بالای 2 سال سابقه کاری داشته باشم. منم ندارم نمیدونید چه قدر رزومه دادم .

چاره ای ندارم . 

متاسفانه رشته ای انتخاب کردم که تو این خراب شده اگر بخوام تو حوزه ش کار کنم باید بالای 2 سال سابقه ک ...

ببین دبیری بد نیست 

امنیت شغلی دارید 

بیمه دارید 

برای ی خانوم هم خوبه 

فقط میگم با چشم باز انتخاب کن 

فکر نکن راحته ،، روح و روان درگیره