دیشب بعد یه بحث سرخانواده اش حرف ناجوری به مادرش گفتم شوهرم حمله کرد سمتم به سرم چندتا محکم ضربه زد و بعدش با لگد محکم از پام زد و نمیدونم چیکارم کرد چطوری زد افتادم زمین خر خر میکردم نیمه جون شده بودم ...
هستین بزارم لطفا کمک کنید اگه به خانواده ام بگم تمومه خواهری و مادری کنید درست راهنماییم کنید
از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
تا هفته دیگه ک قسمت بعد بیاد دل تو دلم نیست😂😂😂کاش آنچه خواهید دید داشت میدیدیم زنده میمونه یا نه
😅😅😅
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تا طر حد مرگ دیشب رفتم عین دیوونه ها شده بودم تو دهنم هی میگفتم میمیرم شوهرم از ترسش میگفت الان میرم خودمو از بالا پرت میکنم یکم گریه کرد معذرت خواهی کرد پشیمون شده بود هی میگفت آل میکنم برات بل میکنم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بعد منم کفرم در اومد گفتم من خجالت کشیدم شما چطور خانواده ای هستین که پیش پدر و مادر بچه اینجور مسائ ...
من از حرفی که شما زدی شرمم شد! واقعا خجالت نکشیدی؟
اولش داشتم فکر میکردم شوهرت وحشیه، ولی الان که اینو دیدم پیش خودم فکر کردم اگر کسی راجع به خانوادم چنین حرفی بزنه توانایی کشتنشم دارم.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
حرفم زشت بود قبول دارم اما آنقدر رو مخم رفته تو این سالها که هرکسی جای من بود دیوونه شده بود کلی بهم تهمت زد از یه دختر پاک و معصوم به یه روانی شکاک تبدیل کرد
تا طر حد مرگ دیشب رفتم عین دیوونه ها شده بودم تو دهنم هی میگفتم میمیرم شوهرم از ترسش میگفت الان میرم ...
کار تو برادرشوهرت مادرشوهرت و شوهرت
تو نوع خودش و تو جایگاه خودش واقعا زشت و غیرقابل قبوله
همهتون تو نوع خودتون رفتاراتون آنرمال و زشت و غیرقابل قبوله!
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.