2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 125 پست
اره این چرند رو ب ما هم گفتن ولی من زورم میاد ده بدم می‌خوام ندم ببینم چه غلطی میکنن

حتی چند روز پیش منم گفتم بزار تنبلا بیوفتن 

چرا الکی الکی بیان بالاتر و بالاتر

حتی تا دوهزدهم

مدیرمون گفت تو ۱ بدی سیدا خود به خود نمرشو ده میکنه

بعد کارنامه میده😐

⚘خدایا شکرت❣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی چند روز پیش منم گفتم بزار تنبلا بیوفتن چرا الکی الکی بیان بالاتر و بالاترحتی تا دوهزدهممدیرمون گ ...

بلانسبت مدیر غلط کرد 

دروغ گفته 

من پارسال مستمر پنج هم دادم نوبت اول 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بله ،سحت میگیرید که چی بشه زندگی برای بچه ها همینطورهم سخته ،سختترش نکنید کسی که ده بگیره هم رشته خو ...

این سخت گیری نیست 

واقع گیری هست 

در حد خودش نمره ای ک حقش رو دادم 

مدیر پارسالمون میگفتچون خودش دیده بود الی فک نکنم گفته باشه

اصلا تا حالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم 

کارنامه هم ک گرفتن بچه ها دقیقا زده بود پنج مستمر رو 

سلام اسی ، خارج از موضوع تاپیک یه سوالی داشتم چه مقطعی تدریس میکنی؟ در کل راضی هستی؟من میخوام آزمون ...

متوسطه اول 

در مقایسه با بیکاری ،، بد نیست 

ولی توقع حقوق بالا و درامد نداشته باش 

اعصاب فولادین هم میخواد

سلام اسی ، خارج از موضوع تاپیک یه سوالی داشتم چه مقطعی تدریس میکنی؟ در کل راضی هستی؟من میخوام آزمون ...

خآنم معلما میشه همتون جواب بدین

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

نمره مستمر ۶ آخه؟!!

اولین بار میشنوم

تا جایی که دیدم معلما معمولا ۱۴ و ۱۵ مستمر میدن

هر چند میدونم حق بچه نیست خیلی ضعیفه درسش 

ولی دیگه وقتی روبرگه ده گرفته 

حداقل نمرشو با مستمر ۶ پایین  تر نیار.

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

متوسطه اول در مقایسه با بیکاری ،، بد نیست ولی توقع حقوق بالا و درامد نداشته باش اعصاب فولادین هم میخ ...

متوسطه اول مگه نمرات مستمر چند روز پیش بسته نشد؟!!

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

این سخت گیری نیست واقع گیری هست در حد خودش نمره ای ک حقش رو دادم

بچه که حداقل زیرهجده ساله ،احتمالا پانزده شانزده ساله نمی فهم چرا باهاش لج میکنی 

همون ده هم رواینده تحصیلی تاثیرخودش میزاره وتاوان درس نخوندنش پس میده ،چون درکنکورمعدل تاثیرداره 

بعددانش موزی که سرکلاس میاد ،هرروز ازخواب میزنه وزندگی وتفریح سرکلاس هست حاضره ،خودش معادل ده .ده نمره بعدی فعالیت وامتحانه 

نمره مستمر ۶ آخه؟!!اولین بار میشنومتا جایی که دیدم معلما معمولا ۱۴ و ۱۵ مستمر میدنهر چند میدونم حق ب ...

ببین من از شما ی سوال دارم : 

نمرات کلاسی این دانش آموز :

مهر ۳ 

آبان ۱ 

آذر ۲/۵ 

مستمرش رو پونرده بدم؟!؟!!؟؟

این عجیبه اتفاقا 

متوسطه اول در مقایسه با بیکاری ،، بد نیست ولی توقع حقوق بالا و درامد نداشته باش اعصاب فولادین هم میخ ...

من فکر میکنم اینکه امنیت شغلی داری عالیه. من تا الآن دوتا کار داشتم که هیچ کدوم امنیت شغلی نداشتن و این مسئله برام مهمه.

نه حقوق بالا نه همین الآنم بدون کارانه ده و نیم یا یازده میگیرم

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
خآنم معلما میشه همتون جواب بدین

من ۷ سال سابقه دارم

سال به سال هم تعداد دانش اموزای کلاسا بیشتر میشه

هم خلق و خوشون

و اینکه انگار اکثرا فقط برای وقت گذرونی و شیطنت میان مدرسه

سخت و سختر میشه و واقعا روحیه قوی  و انرژی زیادی میخاد

⚘خدایا شکرت❣