2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 125 پست
پس حق اونی که خودش مستمر ده گرفتع چی ؟؟؟؟؟؟

عزیز شما دبیر چه درسی هستین؟🤭

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته فکر نمیکنم دیگه بشه نمره تغییر داد

بسته شدن نمرات

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

ببین دبیری بد نیست امنیت شغلی دارید بیمه دارید برای ی خانوم هم خوبه فقط میگم با چشم باز انتخاب کن فک ...

آره میدونم بالاخره تو هر شغلی سختی هایی هست. راحتی وجود نداره ولی هرچی حساب میکنم مزیت ها به معایب میچربه.

البته بگم من اگر خدا بخواد و سال بعد قبول بشم پیش مشاور میرم برای ارتباط گیری با نوجوانان

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

من خودم دبیر ریاضی مدارس تیزهوشان و نونه دولتی  متوسطه دوم هستم

نمره ی مستمر تک به کسی نمیدم( به همچین دانش اموزی خیلی بالا نمیدم ولی تک هم نمیدم)

صرفا برای آخرین شانسی که به دانش اموز بدم و اگه پایانی رو خوب خوند کمتر ضرر کنه

من خودم دبیر ریاضی مدارس تیزهوشان و نونه دولتی متوسطه دوم هستمنمره ی مستمر تک به کسی نمیدم( به همچی ...

شما از شغلشون هستین؟ 

مزایا بیشتره یا معایب؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
من خودم دبیر ریاضی مدارس تیزهوشان و نونه دولتی متوسطه دوم هستمنمره ی مستمر تک به کسی نمیدم( به همچی ...

اولا ک تیزهوشان که مشخصه دیگه 

ولی شما در مورد موردی م گفتم لطفا نظر بدید 

ب دانش آموزی ک نمراتش این بوده 

۳ 

۲/۵ 

۱ 

چند میدید مستمر؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بده بالا 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

باشه شما هر جور میلتونه مستمر بدید معلومه خیلی رو عدالت حساسید😅من البته ابتدایی اموزگار بودم

خیلیییی🤣🤣🤣🤣🤣

البته شایدم نباید اینقدر حساس باشم ب عدالت

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️