2777
2789
عنوان

بعد ده سال دیدمش خیلی حالم بده

797 بازدید | 43 پست

از ظهر این حال کوفتیم خرابه ‌متنفرم از این حالم 

ده سال پیش اونوقتا که من ۱۸سالم بود و اون ۲۲سالش بود تو عروسی پسرعموی مامانم همو دیدیم .پسرعموی مامانم میشه پسرخاله ی اون 

از هم خوشمون اومد و رفتیم تو رابطه حدودا دو سالم باهم بودیم خیلی همو دوست داشتیم ‌.اومد خاستگاری ولی خانواده هامون باهم سرجنگ داشتن انگار .چندبارم خودش اومد و رفت ولی اخرش نشد که بشه 

تصمیم گرفتیم قطع رابطه کنیم و کردیم .دو سال بعدش من ازدواج کردم و بعدم بچم بدنیا اومد 

اون بیشتر صبر کرده بود .تا همین پارسال مجرد بود .عید امسال عقد میکنه ولی شش ماه بعد جدا شده (زنش خواسته جدا شه) 

خیلی وقت بود بهش فکر نمیکردم .ولی وقتایی که با شوهرم به مشکل میخورم نمیدونم چرا ناخودآگاه میاد گوشه ذهنم 

شوهرم خیلی سرده باهام محبتی نداره .امروز خاکسپاری عموی مامانم بود .به شوهرم گفتم بیا باهم بریم گفت خودت برو .رفتم .اولین کسی که دیدم خودش بود 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم من خیلی غرق زندگیم شدم ولی هنوزم به هر مشکلی که میخورم اول یاد اون میوفتم

ولی عشق دوران مجردی از یاد نمیره انگار

هعییی

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

چرا ازدواج کردی؟

از اون عشق ناامید شده بودم .دوسالم صبر کردم .درسم تموم شد .سنم داشت میرفت بالا فکر کردم این کار درستیه که ازدواج کنم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

میگن هیچ عشقی تو دنیا

مث عشق اولی نیست...

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

عزیزم چاره ای نیست 

سعی کن بهش فکر نکنی 

منم ۳۲ سالمه و مجردم ده دوازده سال قبل با یه پسره دوست بودم 🥲 چند روز پیش از سر کار بر میگشتم دیدم پسره و نامزده ش جلوی یه طلا فرپشی ایسادن و یه خانم دیگه ای همراهشون بود داشتن حلقه و سرویس میخریدن 

پسره هم منو دید و شناخت .....

هعی ...............

پسر عمومو دوس داشتم که اونم عشق یکطرفه بود و اونم ازدواج کرد .....

منم تجربه مشابه دارم

منم غرق زندگیم و عاشق خانواده با هر عیبی که همسرم داره و کلی مشکلات زیاد

ولی نمیدونم چرا منم بعد ۹سال اینجوری شدم..

در حالی که حسی ندارم بهش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم