2777
2789
عنوان

بعد ده سال دیدمش خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 43 پست
عزیزم چاره ای نیست سعی کن بهش فکر نکنی منم ۳۲ سالمه و مجردم ده دوازده سال قبل با یه پسره دوست بودم � ...

خیلی سخته مرور خاطرات .امروز اونم منو دید یه لحظه قفل شد روم پسرخالش داشت صداش میکرد اما انگار اصلا نمیشنید

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

راستش جالبه
هنوز واقعنی عاشق یه نفر حقیقی در اطرافیانم نشدم
حسش چجوریه؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق اول و آخرم شوهرم بود . دوست بودیم باهم اومد خواستگاری خانوادم مخالفت کردن جنگ و دعوا و تهدیدی و و و و وسط کار خودش دلسرد شد خانوادش دلخور شدن . ولی من جنگیدم . ۳ ساله گذشته هنوزم خانوادم باهامون سردن.  فکر کردن ب این روزا بود ک باعث شد بجنگم و از همه چیزم بگذرم ک بتونم داشته باشمش .

راستش جالبههنوز واقعنی عاشق یه نفر حقیقی در اطرافیانم نشدمحسش چجوریه؟

من نمیتونم نظری بدم چون نه بخاطرش صبر کردم و نه..... 

ولی امروز که دیدمش تا الان بارها دلم هواشو کرد

الان دیگ ازدواجتو کردی خیالت راحته ک کسی بت نمیگه ترشیده ، الان دیگ فیلت یاد هندوستان کرده😏

نمیخوام بگم شوهرت کارش درسته ها، ولی اینکه هنوز یکی دیگ تو دلته و با یکی دیگ میخوابی و میری زیر ی سقف اسمش عشق نیس، خیالت راحت.

تو فقط هرجا منفعتت باشه تمایل پیدا میکنی، کلش همینه.

منم تجربه مشابه دارممنم غرق زندگیم و عاشق خانواده با هر عیبی که همسرم داره و کلی مشکلات زیادولی نمید ...

ببخشید دخالت میکنم 

میشه توضیح بدید 

من هم یکی از عزیزانم به نوعی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه من خیلی دوست دارم درکش کنم ولی نمیتونم 

مثلا ادعا میکنه که دیگه دوسش نداره ولی به فکرشه گاهی 

شما ک میگید دوسش ندارین پس اون لحظه که میاد تو ذهنتون علتش چیه و چه حسی پیدا میکنید

اونم دیدت؟

اره .من مجبور شدم با ماشین شوهرم برم چون جمعه بود وسیله نبود .همین که ماشین و پارک کردم و پیاده شدم چشم تو چشم شدیم 

یه لحظه نگاهمون قفل شد به هم

الان دیگ ازدواجتو کردی خیالت راحته ک کسی بت نمیگه ترشیده ، الان دیگ فیلت یاد هندوستان کرده😏نمیخوام ...

حرفات به دردم نخور