2777
2789
عنوان

بعد ده سال دیدمش خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دخالت میکنم میشه توضیح بدید من هم یکی از عزیزانم به نوعی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه من ...

تو ذهنم نمیاد اصلا

بعد نه سال که دیدمش هنگ کردم طپش قلب و استرس و هیجان داشتم...تازه درجا فرار کردم ازش

ولی این بعد از روحم برای جای سوال داره چرا آخه!

من همسرم و بچمو خیلی دوست دارم و آرامشم برام اولویته

تازه اون آدم هم ی فرد خیلی اشتباه بود و اصلا احساس من اون موقع خریت بود!

ولی اون هیجان و درگیری ذهنی چند روزه برام جا نیفتاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
عشق اول و آخرم شوهرم بود . دوست بودیم باهم اومد خواستگاری خانوادم مخالفت کردن جنگ و دعوا و تهدیدی و ...

چه عالی

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

تو ذهنم نمیاد اصلابعد نه سال که دیدمش هنگ کردم طپش قلب و استرس و هیجان داشتم...تازه درجا فرار کردم ا ...

دقیقا درکت میکنم

تو ذهنم نمیاد اصلابعد نه سال که دیدمش هنگ کردم طپش قلب و استرس و هیجان داشتم...تازه درجا فرار کردم ا ...

یعنی تا قبلش اصلا ی بار هم نمیومد تو ذهنتون ؟ 

این حسشون احتمالا به خاطر خاطره تلخی هست که ازش داشتین

ببخشید دخالت میکنم میشه توضیح بدید من هم یکی از عزیزانم به نوعی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه من ...

بخاطر حفظ غرور جلو شما وانمود میکنه

حرفات به دردم نخور

چون تاییدت نکردم، چون تو اصن عاشق اون آدم نیستی، اگر عاشقش بودی محاااااااااال بود بتونی قبول کنی با یکی دیگ ازدواج کنی و تو بغل یکی دیگ بخوای باشی، الانم فقط بخاطر اینکه از شوهرت ارضا نمیشی دلت هوای اون رو کرده، اگر با شوهرت عشق و حالی ک میخواستی رو تجربه میکردی ، اون آقا پسر جلوت پر پر میشد عیین خیالتم نبود، تو فقط تو اون آدم دنبال آرزوهای برآورده نشده ات هستی، همین، ۹۹ درصد احساسی ک زن و مرد ب همدیگه دارن هم صرفا کشش جنسیه! ولی مردا راحت اینو میپذیرن ولی زنها اینو انکار میکنن! 

یعنی تا قبلش اصلا ی بار هم نمیومد تو ذهنتون ؟ این حسشون احتمالا به خاطر خاطره تلخی هست که ازش داشتین

ن اصلا هیچ موضوعی حتی دعوا با همسرم باعث نمیشد بهش فک کنم ولی اینجوری هم نبوده که یادم بره

خیلیییی اذیت شدم و خودم تمام کردم اون حس رو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
ن اصلا هیچ موضوعی حتی دعوا با همسرم باعث نمیشد بهش فک کنم ولی اینجوری هم نبوده که یادم برهخیلیییی اذ ...

عزیز دلم 

برات بهترین ها رو آرزو میکنم 

الهی در کنار عزیزانت همیشه شاد و سلامت باشی

عزیز دلم برات بهترین ها رو آرزو میکنم الهی در کنار عزیزانت همیشه شاد و سلامت باشی

ممنونم عزیزم