2777
2789

بدبخت شدم چیکار کنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

کسی نیست کمک‌کنههه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا چی میخوری که پریود نشی؟

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

برا چی میخوری که پریود نشی؟

برای کیست از سوم پریودی باید میخردم😭😭😭

من مجردم برای جلوگیری از پریودی میخوردم

میخاستم برم سفر زیارتی از دو روز قبلش خوردم تا ده روز 

یه شب یادم رفت بخورم 

ولی خب پریود نشدم

ولی همون اولاش یذره لکه بینی داشتم تموم شد

وقتیم قط کردم سه روز بعدش پریود شدم

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من مجردم برای جلوگیری از پریودی میخوردممیخاستم برم سفر زیارتی از دو روز قبلش خوردم تا ده روز یه شب ی ...

وای بیچاره شدم

من مجردم برای جلوگیری از پریودی میخوردممیخاستم برم سفر زیارتی از دو روز قبلش خوردم تا ده روز یه شب ی ...

منم‌مجردمم

برای کیست از سوم پریودی باید میخردم😭😭😭

اینشو نمیدونم دیگه

حالا تو قطعش نکن ادامه بده یروز یادت رفته اشکالی نداره شاید🙁

کیستت چه اندازه بود؟برای پولیپ هم میشه؟

فقط عرر ۴ شو یادمه نمیدونم میلی یا چی 

وای بیچاره شدم

دشمنت بیچاره بشه این چ حرفیه

دنیا که به آخر نرسیده.خود منم کیست و تنبلی تخمدان دارم اما هیچوقت دارو نخوردم میترسم

تو کل عمرم یه بار قرص خوردم اونم بخاطر اینکه مجبور بودم چون برای اولین بار تو زندگیم میخاستم برم کربلا و سفرم افتاد تو دوران پریودیم

اوندفعه سه ماه عقب انداختم بعدش تا ۱۸ روز پریود بودم شباش خونریزیم شدید بود

ده یازده روز پاک شدم دوباره الان پریودم ایندفعه کمه ولی الان ۸ روزه پاک نشدم

اینارو گفتم بدونی منم اوضاعم بدتره☹

دشمنت بیچاره بشه این چ حرفیهدنیا که به آخر نرسیده.خود منم کیست و تنبلی تخمدان دارم اما هیچوقت دارو ن ...

فداتشم الهی مهربون دورت بگردم‌

من رفتم دکتر زنان برام تجویز کرد  قبلا هم ی بار داد خوب شدم ولی بعد ۳ سال دباره برگشت کیستم   خودسر الان شرو کردم بخورم  پریودیم ۱۰ روز طول کشید این سری  منم دیدم تموم نمیشه‌گفتم شاید کیسته بزار بخورم رفتم خریدم خوردم الان ۶ روزه قط شده و دیشب یادم رفت بخورم الان خونریزی شدید دارم😭😭😭😭

یا علی
دیشب اسمتو یادت نرفته خودش خیلی حرفه خواهر😂 ولی دیگه اگه خونریزی داری فک کنم تمومه دیگه کاریش نمیشه کرد ایشالا سری بعد🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

فداتشم الهی مهربون دورت بگردم‌من رفتم دکتر زنان برام تجویز کرد قبلا هم ی بار داد خوب شدم ولی بعد ۳ ...

ی دکتر برو دوباره میخوای به نظرم سرخود خوردی دیگه نخور بزار تموم شه بره برو دکتر

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)