2777
2789
عنوان

خانوما حس میکنم شوهرم حسرت پسر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 118 پست
الان ک پسر داره کیف میکنه میگه خیالم راحت نسلم منقرض نمیشه.. انگار من زنده م. من اگ بمیرم روحم تو ب ...

خانواده شوهر من همچین تفکراتی دارن میگن لاشی باشه فقط نر باشه البته دور از جون بچهای شما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دقیقا زمان تخم گذاریم اقدام کرد فقط یک اقدام ولی نشد

زمان تخمک گذاری درست ولی اگر سونو میدادی و تخمک از تخمدان راست خارج میشد و بعد نیم ساعت قبل رابطه تو تشت آب و جوش شیرین خودت را میشستی احتمال پسر زایی بیشتر می‌شد. 

الانم برو خدا را شکر کن و دو تا دسته گل داری و خدا رحمتش را بهت داده و دعا کن انشالله سالم باشه که اگه مریض باشه نه تنها دیگه نمیتونی خوشحال باشی که قلب تیکه تیکه میشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب اگه دوتا پسر داشتیو دختر نداشتی هم حسرت دختر داشت، این فکرهارو از خودت دورکن، بچه دوم انقدر شیرین ...

خدا شاهده اگر دختر نداشتم همینقدر ناراحت بودم دخترم چشامه

چ میدونم افکاری که تو سرمه که نمیتونم تغییر بدم همش حس میکنم مقصر منم چون من طبع بدنم خیلی سرده شوهر ...

اول مبارکه،دوم اینکه به سلامتی بغلش بگیری بعد بدنیا اومدنش اگه تصمیم به بچه دیگه داشتی تعیین جنسیت کن.

اع پس چه خوب که به خواستش رسید

اره ما 4 سال طول کشید تا بچه دار شدیم دیگه جنسیت برام فرق نمیکرد ولی برا دخترم خانواده شوهرم ب بدترین حالت ممکن خوردم کردن انگار خدا خواست پسر باشع ک بزن تو چشم شون

یبار دخترم نبوسیدن میگفتن دختر دوس نداریم اصلا محبتی چیزی ب دخترم نداشتن. وقتی گفتن دختر مادرشوهرم عین عزادار ها گربه کرد سرش بست 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

زمان تخمک گذاری درست ولی اگر سونو میدادی و تخمک از تخمدان راست خارج میشد و بعد نیم ساعت قبل رابطه تو ...

من سونو دادم دوماه اون ماها باردار نشدم دیگه ماهی که کیت زدم اون ماه باردار شدم

خدا شاهده اگر دختر نداشتم همینقدر ناراحت بودم دخترم چشامه

میدونم عزیزم همسر منم سر دخترم همش میگفت پسر باشه ولی وقتی بدنیا اومد بهش گفت عجب دیوونه ای بودم میخواستم تو پسر بشی😂

خانواده شوهر من همچین تفکراتی دارن میگن لاشی باشه فقط نر باشه البته دور از جون بچهای شما

میفهمم بخدا انشالله ک حنسیتش اشتباه شده 

ولی نهایت برای سومی چند سال دیگه اقدام میکنه قسمت این بوده عزیزم

اره ما 4 سال طول کشید تا بچه دار شدیم دیگه جنسیت برام فرق نمیکرد ولی برا دخترم خانواده شوهرم ب بدتری ...

اعصابم خورد شد. چرا هنوز این تفکرات هست. هرجنسیتی خدا میده بهترینه. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
دخترم بی نهایت بیشتر دوست دارهکلا عاشق دخترم ولی دوست داشت بخاطر مردم پسر داشته باشه

بابای منم حس میکنم پسر دوست داشت داشته باشه

اما بازم منو بیشتر دوست داره 

این بخاطر جامعه مونه ک پسرو برتر میدونه متاسفانه

.

اعصابم خورد شد. چرا هنوز این تفکرات هست. هرجنسیتی خدا میده بهترینه.

من واقعا برام فرق نداره ب نظرم برا هیچ پدر مادری فرق نداره از بس مردم با حرفهاشون ازار میدن حس میکنی پسر باید حتما بیاری 

والا چه فرقی داره بچه سالم باشه درست تربیت باشه ی ادم مفید باشه والا مگه بچه ت بخاطر جنسیتش میشه کمتر و بیشتر بخوای