2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 195 پست
نه پس خانومایی که هوار میشن روی زندگی یکی دیگه و ول نمیکنن و همش دنبال مردا هستن ، زن نیستن اونا آقا ...

قبول دارم کیه که ندونه هم زن خراب داریم هم مردش اما درصد خیانت مردا خیلی خیلی بیشتره مردا حتی به همجنس خودشونم رحم نمیکنن اگه تهرانی یه پارک دانشجو سر بزن می فهمی رابطه مرد با مردم داریم حتی متاهلا

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
ولی بنظر من تنها چیزی که نمیشه بخشید خیانته

ن دیگه ادم هر روز یادشه ، زندگی میکنی با حس بدی ک باهاته ، عصبی میشی، خودتو سرزنش میکنی، هزاران بار قصد رفتن میکنی و اما ب دلایلی میمونی 

اما ادم نابود میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم برا اوناست ک دیگه اعتقادی به صیغه ندارن ازدواجم نمیکنن حالا بیشتریا ، رابطه جنسی دارن فقط

اگه صبغه هرزگیه ازدواج سفید و زنا هم هرزگیه مگه اینکه شما صیغه هایی که مدت طولانی هست رو استثنا کنید چون اونا هم مثل ازدواج سفیده 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

آره بخدا.اگه زنا و دخترای خراب بزارن مردا چه غلطی میکنن؟با کی خیانت میکننمعلومه با همجنس کرمو وهرزه ...

شما از اون دسته زنایی هستی که شوهرت خیانت کنه،،،، خودت رو میزنی به کوچه علی چپ!!!! 

میگی تقصیر یه زنه غریبه اس!! 

وگرنه شوهر من امام حسینه!!!! 

نه خانوم محترم 

مرد متاهل باید متعهذ به خانواده باشه!!! و وفادار باشه!!! 

چیکار به زن ها داری!! 

شاید بعضی زن ها دلشون بخواد خراب باشن!! 

مرد متاهل چرا اینقد بی ناموس باشه؟؟؟ 

قبول دارم کیه که ندونه هم زن خراب داریم هم مردش اما درصد خیانت مردا خیلی خیلی بیشتره مردا حتی به همج ...

نه خدا رو شکر تهران نیستم . یکی بیاد تایپیک بزنه پر بازدید بشه و نظر سنجی بزاره که ایا تا بحال خیانت کردید یا خیر ( حالا چه متاهل باشه به همسرش و چه مجرد باشه بدونه طرف متاهله ) درصدا رو ببینم 

بسیار شنیدم اقایون با کسی همسن ننه شون خیانت کردن 

این چیزا رو نمیشه کلی گفت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .