2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست

من به دفعات زیاد دیدم با خانم سن بالا ریختن رو هم 😂

همین اواخر یه همچین چیزی تو اقوام همسرم رخ داده دختره ۱۳ سال از پسره بزرگتره ۳ بارم طلاق گرفته

چ ربطی داره خیلی اقایونم زودتر از زناشون پیر میشن دلیل میشه زنشون بره با یکی دیگه تیک بزنه؟

لطفا لایک نکنید❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم یه شوهر خائن داشت که با هر زنی می‌پریداینم چندبار ولش کرد رفت ولی بخاطر بچه هاش برگشتکارش تو د ...

همه جا هم آدم پاک هست هم ناپاک.نه میشه گفت کل مردا وزنا خیانت میکنن نه میشه گفت همه پاکن.تو هر قشری چندتا آدم کثیف هست بلاخره

من باهات موافقم 

مردای اطرافم رو کلی آنالیز کردم نامحسوس،هم اقوام خودم هم همسرم

اکثرا زمینه شو دارن 

حالا هر کس به طریقی

یکی چشمی ، یکی لفظی ، یکی جنسی  متفاوتن اما تمایلات درونی دارن منتها بستر فراهم نیست براشون

ما تو فامیلمون داریم ، یه سری یکی از خانومای فامیل ساپورت و دامن پوشیده بود ، نشسته بود ساپورت کش اومده بود و سفیدی پاش مشخص بود ، واااای نمیدونی این مرده چیکار می‌کرد فقط؟؟؟ هیچچچکس اون لحظه متوجه نشد چه اتفاقی افتاد فقط من که دورتر از همه بودم و کل مجلس رو رصد میکردم دیدم و فهمیدم و فقط اوق زدم 🤢

حالم از مرده بهم خورد ، اصلا انتظارشو نداشتم ،آخه خیلی معروفه به پاکی و اکثر زنای فامیل خیلی ساده هستن متاسفانه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خانواده های اصیل که دنبال صیغه و اینا نمیرن اونیم ک اینکارو کرده رو طرد میکنن تا درس عبرت بشه برا بق ...

اره اون یک مورد نمیدونم چرا اینجوری کرد بچه هاش هم بزرگن ! عجیب بود کلا 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

کاش واقعا اینجور مردایی وجود داشته باشه دنیا قشنگتر میشه

یکیش همسرم وپدرم.خواهر من میگه تنها آرزوم اینه همسرم عین داداش یعنی همسر من پاک باشه.ازون بچه درسخوناست که سرش تو کتابه فقط هیچ دوستی هم نداره فقط تا سرکار میره ومیاد و عاشق منو بچمونه

من اقا نیستم ، اما در واقع بهمون نسبت که زن خراب وجود داره ، مرد خراب هم وجود داره . خب مرد خرابه که ...

ولی خیلی از زنا خبر ندارن اقاهه زن داره ، وقتی میفهمن کنار میکشن 

اما یسریاشون بی خانواده تشریف دارن ، میمونن و یه زندگی رو ب اتیش میکشن 

خانواده های اصیل که دنبال صیغه و اینا نمیرن اونیم ک اینکارو کرده رو طرد میکنن تا درس عبرت بشه برا بق ...

دنبال ازدواج سفید چی میرن ؟ 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من به دفعات زیاد دیدم با خانم سن بالا ریختن رو هم 😂همین اواخر یه همچین چیزی تو اقوام همسرم رخ داده ...

کمال گرایی و اعتماد به نفس

مرد۴۰ ساله تازه میگه جوونم ولی خانوم ۴۰ ساله همین زنا ترشیده حساب میکنن یعنی چند چقت پیش یکی به یه خانوم۳۵ ساله میگفت ترشیده حالم از هم جنسای خودم بهدهم خورد

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،