2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست

با این قسمت حرفات که همه مردا خیانت میکنن موافقم 

حالا نمیگم همه ولی اکثریت اهلش هستن ، حالا یا زناشون زرنگن و میفهمن و لو می‌ره قضییه یا زنای ساده و خوش باوری دارن که هیچ وقت نمیفهمن یا مرده زیادی تمیز کار می‌کنه و حواس جمعه که لو نره 

اما اینجای حرفت که دلیل خیانت فقط سن بالا شدن همسرشونه را قبول ندارم ،چون به وفور دیدم اکثر مردای خائن زنای خوشگلی دارن ، ولی گویا بیشتر تنوع طلب هستن 

خود من تو سن ۲۵ سالگی بودم که شوهرم با یه زن ۴۵ ساله وارد رابطه شده بود ، سن بالا و چاق و بی ریخت ،وقتی رفتم مشاوره و مشکلم را گفتم ،گفت مردا فقط دنبال اینن که تو رابطه حس خوب بگیرن با طرف نه قیافه واسشون مهمه نه سن و نه هیچ چیز دیگه پس از کیسی که شوهرت پیدا کرده تعجب نکن

این روزا مردا با زنای بزرگتر از خودشون دوست میشن 

ی نمونش زنه ۱۵ سال از پسره بززگتره از هر نظر ساپورتش میکنه فقط ۶۰ میلیون زنه به پسره دادع رفته گوشی گرفته 😐😐😐

میگ چرا زن بگیرم مفت و مجانی همه چی واسم فراهمه 

خدایی چرا بعضی از مردامون اینقدر بی غیرت و مفت خور شدن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این قسمت حرفات که همه مردا خیانت میکنن موافقم حالا نمیگم همه ولی اکثریت اهلش هستن ، حالا یا زناشو ...

یعنی چی حس خوب بگیرن با طرف

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
من شب عقد مون یه شوهرم گفتم که همه مردا شبطتنت یا خیانتی دارن اولش خندید گفت نه 😅😂 همه چی خوب و بد ...

نزاره بفهمی  اینجوری ک ببخشیدا بلا نسبت ولی ترو احمق فرض کرده

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
اگه صبغه هرزگیه ازدواج سفید و زنا هم هرزگیه مگه اینکه شما صیغه هایی که مدت طولانی هست رو استثنا کنید ...

صیغه اونی هرزگیه ک طرف خودش زن داره ، وگرنه ادم مجرد بره صیغه کنه کسی نمیگه چرا 

بعضی مردا خیانت میکنن

بعضی مردا خیانت نمیکنن

ولی موافقم با یه بخش هایی از حرفت 

همین که زن زودتر شکسته میشه و شوهرش میره دنبال زن جوونتر برای همینه که میگن مرد چند سال از زنش بزرگتر باشه

کاربری دست دو نفره

خداروشکر شوهر من اهلش نیس یه فکری به حال زندگی خودت بکن

والا زنذگی من خوبه 

شما فکری به حال خودت بکن که همسرت مریضیت رو باور کنه!! بعد نیای حرصت رو سر بقیه خالی کنی!!!؟ 

به قول خودت گستاخانه جواب نده عشقم!!!! 

چرا بهت زور داره؟؟؟ 

من که چیزی نگفتم