2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست

هم مرد و هم زن هر دو در خیانت کردن مقصرن 

حالا اون زنی که می‌دونه اون آقا متاهل هستش نباید باز بیاد تو رابطه باهاش 

شوهر من با اینکه خانما میدونستن متاهل هستش باز با شوهر احمقم بودن 

پسر خواهر شوهرم با اینکه متاهل هستش عوضی چندبار نخ داد ولی من کوتاه نیمدم واسش 

این بستگی به ذات طرف داره که خدا لعنتشون کنه ذات ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقاا خانما بیشتر شروع کننده نیستن ، اونی ک پیگیر میشه اقاست مگر خانمه واقعا خراب باشه و قصدش تیغ زدن ...

من اقا نیستم ، اما در واقع بهمون نسبت که زن خراب وجود داره ، مرد خراب هم وجود داره . خب مرد خرابه که پیگیر میشه و زن خراب اوکی میده 

چون مشکل مالی دارن باید هرزه بازی دربیارن.بیا خانوم زیبا ۲۵ساله نشونت بدم از وقتی همسرش فوت شده داره ...

دوستم یه شوهر خائن داشت که با هر زنی می‌پرید

اینم چندبار ولش کرد رفت ولی بخاطر بچه هاش برگشت

کارش تو دادگاه بود

یبار افتاده بود دنبال یه دختر ۱۶ ساله که می‌خواست طلاق بگیره ،

تو دادگاه ها خیلی سواستفاده میکنن از شرایط بد قانون برای خانمها

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
وا نه بابا شاید نسل جدید بعضی ولی خب من تو فامیل یه مورد هم ندیدم فقط یکی زن صیغه کرد همه باهاش قطع ...

خانواده های اصیل که دنبال صیغه و اینا نمیرن 

اونیم ک اینکارو کرده رو طرد میکنن تا درس عبرت بشه برا بقیه 

ببخشید امارا از کجا اوردی ؟سایت یا مقاله معتبر بزار ،به این نمیگن روشنفکری ولی به فکر شما میگن کوته ...

گوگل

از لحاظ علمی هم هورمون عشق تو اقایون زودتر از خانوما فروکش میکنه 

هورمون عشق سرچ کنی گوگل‌میاره

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

از کی تاحالا خانوما شروع کننده رابطه شدن ؟ معمولا آقایون درخواست میدن

نه پس خانومایی که هوار میشن روی زندگی یکی دیگه و ول نمیکنن و همش دنبال مردا هستن ، زن نیستن اونا آقا هستن !!! البته با شروعش کاری نداریم ، منظور ام اینه به همون نسبت که مرد خراب هستن ،زن خراب هم هست .