من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین باید دید که آیا اون ده درصد ارزشش رو داره که به کسی امید بدی یا نه؟ این نیمهٔ پر لیوان رو دیدن نیست. فقط سه ماه تا کنکور اردیبهشت مونده... و الآن اکثر رقبا خیلی جلوتر از کسی هستن که تازه میخواد شروع بکنه، اکثر از تابستون شروع کردن یعنی چند ماه؟ اگه از مرداد شروع کرده باشن...شش ماه قبل. شش ماه تایم کمی نیست. نمیگم نباید تلاش کنه ولی نباید هم زیاد امید ببنده. باید انتخابهاش رو عقلانی و منطقی بچینه
چاره ای جز تلاش کردن نیستانگیزه ش هم پزشکیهشما ترجیحت اینه دست رو دست بذاره زانوی غم بغل کنه ک درنمی ...
من نگفتم زانوی غم بغل کنه گفتم تلاش کنه ولی زیاد امید نبنده بهش. شرایطش رو بسنجه و روی چیزی ببنده که مطمئن باشه میتونه بهش برسه، روی چیزی ریسک کنه که در آینده بدونه میتونه بهش برسه. این که یک دید آرزو محور داشته باشی مشکل گشا نیست. امید و انگیزه فقط بخشی از راهه...
ببین عزیزم الان واسه پرستاری بجنگه فوریت میارهباید انگیزه داشته باشه هرچقدر به بالاتر نگاه کنی چیزای ...
واقعیت رو نمیگی داری چیزی رو میگی بهش که دوست داره بشنوه. آره من هم جاش بودم دوست داشتم این رو بشنوم.
آره کار من بیرحمیه، منفیبین نیستم فقط دارم چیزی که میدونم و شکی درش ندارم رو میگم. این که بخواد برای پزشکی بجنگه تا دارو بیاره برای کسیه که مثلا از آبان شروع کرده یا آذر نه برای کسی که از وسط دی قراره شروع کنه. میتونه به فیوزیوتراپی فکر کنه تا مامایی بیاره، نه؟ قرار نیست به پرستاری نگاه کنه.
نمیگم تلاش نکن، نمیگم بشین و منتظر معجزه باش، تو فکر نکن چی میشه، راهت رو بگیر و برو، فکر منی باختی، بترسی باختی، به پشت سرت نگاه کنی باختی. ممکنه نشه ولی جوری بجنگ که بدونی صدت رو گذاشتی و حسرت نمیخوری اینه که مهمه