2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که از بهمن و دی شروع میکنن دو حالت بیشتر نداره ۱_پایهٔ قوی‌ داشتن یعنی دهم و یازدهم۲_مثل سگ د ...

طرفو باچشام دیدم بهمن شروع کردن با پایه ضعیف پزشکی اورد

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

توی این دو سال اخیر من هر کی رو دیدم رفته پزشکی. رتبهٔ پنج کشوری امسال رفته پزشکی مثلا...

اون که ارههه رتبه برترا معمولا میرن پزشکی 

ولی دندون رتبه پایین تری میخواد 

نسبت به پزشکی 

مثلا دندون شهید بهشتی تا زیر ۱۰۰ میگیره 

ولی پزشکی بالای ۳۰۰ رو هم میگیره

😂😂😂حالا نمیخواد انقدر منو بکوبونیچرا انقدر عصبی؟منظورم اینه خودم تو این حیطه بودم و دوستام و اطرا ...

من نکوبیدم فقط میبینم الکی امید واهی به کسی داده بشه بعد میاد میگه شما گفتید میشه بهم دروغ گفتید و هزار تا حرف بیخود میزنه... چون برای خودم پیش اومده که بهم گفتن خواستم جلوگیری کنم ازش

من نکوبیدم فقط میبینم الکی امید واهی به کسی داده بشه بعد میاد میگه شما گفتید میشه بهم دروغ گفتید و ه ...

توام کسی نیستی طرفو ناامید کنی اینم اولندش

دومندش غیرممکنی تو این جهان وجودنداره

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

من نکوبیدم فقط میبینم الکی امید واهی به کسی داده بشه بعد میاد میگه شما گفتید میشه بهم دروغ گفتید و ه ...

نه من امید الکی نمیگم

طرف از دی ماه شروع کرده رتبه ش شده۶۰۰ دوست خودمم بوده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اون که ارههه رتبه برترا معمولا میرن پزشکی ولی دندون رتبه پایین تری میخواد نسبت به پزشکی مثلا دندون ش ...

خب منظورم سر همین رقابت بود، رنکینگی هم که گفتم بر همین اساس بود. رقابت برای پزشکی بیشتر از دندانه... هر کی رو ول کنی میپره میره پزشکی