2777
2789
عنوان

بچه ها فقط من ایتجور احساسی ام یا شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 45 پست
ربطی نداره عزیزم من همیشه مادر و پدرم کاملا توجه داشتن بهم ولی به شدت حساس و احساساتی و زود زنجم

نمیدونم برای همین سوال کردم چون میگن اونایی که از طرف والدین محبت کمی ببینن بیشتر به سمت دیگران کشش دارن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من میگم بهشونم احساس اویزونی بهم دس میده قلبم میشکنه

من بروز نمیدم کلا احساسات بروز دادنم خیلی سخته

بعد دقیقا مثل تو وقتی بروز میدم حس اویزونی دارم ناراحت میشم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی نمونش میگی

۱۰ سالگی عاشق شدم تا ۱۶ سالگی دوستش داشتم 

بعد ۱۶ سالگی فهمیدم دنیامون مثل هم نبود ۲ سال با زجر فراموشش کردم 

هنوزم که میبینمش یاد درد و رنجایی میوفتم که بخاطرش کشیدم فکر نمیکنم بتونم هیچوقت مثل اون موقع عاشق بشم وقتی میدیدمش قلبم میرفت رو هزار 

خواهشا نگید بچه بودم و ... من از لحاظ فکری و ذهنی از سنم خیلی بزرگتر بودم 

من چی کنم بگید دلم شکست ولا

منم یکی دوباری اینجوری شدم

فقط زمان درستش می‌کنه 

خودتو با کارای دیگه سرگرم کن کم کم کمرنگ میشه برات

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ی نمونش بگو

یه نمونش وقتی با رفیق صمیمیم قطع ارتباط کردم تا دو سال افسردگی گرفتم و از خونه بیرون نرفتم جز برای مدرسه و خیلی اذیت شدم همیشه گریه میکردم

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
یعنی چی اسارت

ینی ب تو حس اویزونی دست میده ب منم حس میده همچین ادمی ی دقیقم راحتم نمیذاره و انگار اسیرم 

ی دوستی دارم باهاش میرم کتابخونه همش میخواد با هم کارارو انجام بدیم تنها نباشه ینی ی ۵ دقیقه ام بخواد استراحت کنه میگه با هم بریم و سعی میکنه تایمشو باهام تنظیم کنه یا میخواییم بریم سرکار همینطور منم تو رودروایسی میمونم و این منم اذیت میکنه 🤦‍♀️

خوباز وابست یکی دیگ میشم بخدا انقد سرد گرم شدم قلبم ترک برداش

منم همینم درکت میکنم

هنوز راهی براش پیدا نکردم

فقط میشینم دعا میکنم این یکی نزاره بره:/😂