2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 209 پست
بزا منم دعا میکنی بار اول منفی شد .... استراحت چطور بود گلم

لایق باشم حتما انشائ الله هر چ زودتر دامنتون سبز بشه

من بعد انتقال کلا ی هفته استراحت مطلق داشتم بعدش تمام کارامو بجز جاروبرقی خودم انجام دادم حتی خریدامم میرفتم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم

😘😘💕💕

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عزیزم تبریک میگم😍 پاقدم لیا خانوم پر از برکت و شادیمیشه لطفا با دل پاکت برای من و عزیزانم دعا کنی د ...

مرسی عزیزم حتما چرا ک ن انشائ الله هرحاجتی دارین براورده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خوش قدم باشه

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه بسلامتی ، خدا پناهش باشهمراقب تغذیه ات باش برای منم دعا کن لطفا🌺

ممنون عزیزم حتما.

انشائ الله هرحاجتی دارین براورده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه ببینمش چی زاییدی🥹🥹🥹

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزمممممم💚 ان شاءالله سایه اتون بالا سرش باشه و 

سالم و صالح و باهوش باشه 😍❤️ 

برای منم دعا کن خوشبخت باشم

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

مبارکه عزیزم،خدا حفظش کنهواسم دعا کن،سیزده ساله منتظرم😭

ممنون گلم الهی بحق علی اصغر هر چ زودتر دامنتون سبز بشه گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای مبارکهههههه😘الهی همیشه سلامت و شاد باشید هم شما هم نی نی کوچولوتونلطفا منم دعا کن حاجت روا بشم ...

مرسی گلم ممنون از دعای خولت.

انشائ الله حاجت رواشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیلی مبارکإن شاءالله خوش قدم براتون باشهبرای منم دعاکن بچه داربشم

ممنون قشنگم انشائ الله هر چ زودتر بچهای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40