2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 209 پست
مبارکه عزیزم خیلی خوش حال شدم برات ایشالا که زیر سایه تون بزرگ بشه و تمام خوشی های دنیا رو خدا بهش ب ...

ممنون عزیزدلم قربون محبتت

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه 😍ما باهم تاییمون بود یادته

سلام گلم مننون اره شما بچتون بدنیاومد؟نی نی چی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم عکسشو بذار ندیدمش

عزیزم عکس نذاشتم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بار چندم انتقال مثبت شد

من دوبار طبیعی باردارشده بودم اما بخاطر انعقاد خون و خودایمنی بدن ک داشتم سقط شدن اما با ای وی اف اولین انتقال خداروشکر مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم.فدای محبتت اره حتما چرا ک اتفاقا خودمم بدون مادر بزرگ شدم پس حتمااااااا هم براش مادرمی ...

خدانکنه عزیزم ❤️قربونت برم😘

آخی الهی بگردم 🥺

مطمئنم مادر خوبی میشی شک ندارم عشقم قطعا واسه دخترت رفیق خوبی هم میشی ☺️خدا حفظت کنه عزیز دلم🫂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

ممنون عزیزدلم.فدای محبتت اره حتما چرا ک اتفاقا خودمم بدون مادر بزرگ شدم پس حتمااااااا هم براش مادرمی ...

عزیزم تبریک میگم😍 پاقدم لیا خانوم پر از برکت و شادی

میشه لطفا با دل پاکت برای من و عزیزانم دعا کنی دوستم 🌹

دعا کن منم بالاخره از عشقم بچه دار شم الان هر چی دعا کنی پیش میاد 🥺🥺🥺

الهی بحق خانوم رقیه هرچ زودتر دامنتون سبز بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم دو روز قبل شما نی نی من پسر کوشولوی

ای جاااانم  خداحفظشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدانکنه عزیزم ❤️قربونت برم😘آخی الهی بگردم 🥺مطمئنم مادر خوبی میشی شک ندارم عشقم قطعا واسه دخترت رفی ...

ممنون عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40