2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 209 پست
مبارکه عزیزم خیلی خوش حال شدم برات ایشالا که زیر سایه تون بزرگ بشه و تمام خوشی های دنیا رو خدا بهش ب ...

ممنون عزیزدلم قربون محبتت

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه 😍ما باهم تاییمون بود یادته

سلام گلم مننون اره شما بچتون بدنیاومد؟نی نی چی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشقم عکسشو بذار ندیدمش

عزیزم عکس نذاشتم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بار چندم انتقال مثبت شد

من دوبار طبیعی باردارشده بودم اما بخاطر انعقاد خون و خودایمنی بدن ک داشتم سقط شدن اما با ای وی اف اولین انتقال خداروشکر مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم.فدای محبتت اره حتما چرا ک اتفاقا خودمم بدون مادر بزرگ شدم پس حتمااااااا هم براش مادرمی ...

خدانکنه عزیزم ❤️قربونت برم😘

آخی الهی بگردم 🥺

مطمئنم مادر خوبی میشی شک ندارم عشقم قطعا واسه دخترت رفیق خوبی هم میشی ☺️خدا حفظت کنه عزیز دلم🫂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

ممنون عزیزدلم.فدای محبتت اره حتما چرا ک اتفاقا خودمم بدون مادر بزرگ شدم پس حتمااااااا هم براش مادرمی ...

عزیزم تبریک میگم😍 پاقدم لیا خانوم پر از برکت و شادی

میشه لطفا با دل پاکت برای من و عزیزانم دعا کنی دوستم 🌹

دعا کن منم بالاخره از عشقم بچه دار شم الان هر چی دعا کنی پیش میاد 🥺🥺🥺

الهی بحق خانوم رقیه هرچ زودتر دامنتون سبز بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم دو روز قبل شما نی نی من پسر کوشولوی

ای جاااانم  خداحفظشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدانکنه عزیزم ❤️قربونت برم😘آخی الهی بگردم 🥺مطمئنم مادر خوبی میشی شک ندارم عشقم قطعا واسه دخترت رفی ...

ممنون عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40