2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 209 پست
مرسی عزیزمخداروشکرواقعاازکناروروجک بودن لذتش روببرید وباعشق بزرگش کنید💜

روچشم حتما.

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم قدم کوچولوت مبارک باشه بعد ای وی اف چقدر استراحت داشتی ؟تغذیه ات چطور بود ؟یکم راهنماییم کن قب ...

مرسی عزیزم.

من کلا ی هفته استراحت مطلق داشتم.

تغذیمم ی شب  قبل انتقال کله پاچه خوردم.

روز انتقال هم اب خوردم تا مثانم نیمه پربشه.

بعدانتقال ک اومدم خونه توتمام غذاهام اب پای مرغ استفاده میکردم.

نشاسته تا۴روز روزی ۱ استکان.

موز.شیر.خرما.گردو.مغزیجات.برای تشکیل قلب جنین مفیده میخوردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم داروهاتو آمپول ها رو تا ماه چندم باید ادامه داد؟

برامن تا۱۵هفتگی بود اون مونده ب تشخیص پزشکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خاطر وجود ادمایی مثل تو کاش نبود

برو دور درس ومشقت بچه.که بتونی ازایران بری‌..حیف نشی یه وقت....حق داری هنوز خیلی راه داری که درک کنی الان باید به یک تازه مادر انرژی مثبت بدی ‌

پارسا پسرمامان😍
ممنون گلم اره عزیزم بیمارستان آرش تهرانپارس.دکتر اشرف معینی و لادن کاشانی

عزیزم دولتی بود برای ای وی اف؟

چقدر حدودی هزینه داشت!؟

واقعاً اهمیت میدادن؟

تند تند ویزیت میکنن یا وقت میزارن واسه بیمار؟

عزیزم دولتی بود برای ای وی اف؟چقدر حدودی هزینه داشت!؟واقعاً اهمیت میدادن؟تند تند ویزیت میکنن یا وقت ...

اره دولتی بود.

با بیمه تامین اجتماعی تقریبا۲۵تومن

اره کارشون خوب بود من راضی بودم

وقت میزارن براویزیت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تمام این مکارا کردم اما نگرفتبنظرم هیچ ربطی نداره به این چیزا

هرچی خدابخواد همون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خیلی مبارکت باشه مامان خانومی😍😍قبلا در مورد ای وی اف با هم صحبت کردیم نمیدونم یادت هست ...

ممنون گلم.

انشائ الله بحق امام زمان هر چ زودتر دامنتون سبز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدر نو رسیده مبارک باشه

ممنون عزیزم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40