2777
2789
عنوان

شده کسیو حلال نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 77 پست

اکسم ک خیانت کرد 😇 نفرین نکردم ولی نمیتونم ببخشم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی وقتا میگم میبخشم اما یهو یادم میاد دوباره میگم نمیبخشم😅🤣

اما بیشتر مواقع کوتاه میام...

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................از دل برود هر آنکه..........👍

بله یک دوست دوران بچگیم.‌چند وقت پیشا فوت شد گفتم حلالت میکنم ولی همین دیشب یاد کاراش افتادم گفتم بخ ...

ی دوستی داشتم همون دوران دبستان 

من تازه مدرسمو عوض کرده بودم و رفته بودم تو یه مدرسه جدید که هیچکدومو نمیشناختم از دوستامم جدا شده بودم دیگه بدتر 

من یکمی تپولو بودم 

آقا من صبح که میرفتم تو مدرسه این دختره و یچه ها به من میگفتن گامبو تا لحظه آخر 

خیلییی حالم بد بود خیلییی 

به مامانمم هیچی نمیگفتم 

یعنی کار هر روزم گریه بود 

ولی بخشیدمش 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

اما نباید سه سال منو معطل می‌کرد. اشک مادرم مهم بود که ریخت. هیجوقت نمیبخشم

بله کاملا درسته حق دارید 

یه خانومی هم به عموی من ۹ سال قول ازدواج داد ولی تا یه خواستگار خوب براش اومد قید عموم رو زد طفلکی الانم نتونسته با نبودش کنار بیاد 

هنوزم ازدواج نکرده🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیاده بخدا خیلی ها بهم بدی کردن معاون دوران راهنمایی که چون با پدرم مشکل داشت چون پدرم دبیر بود سر من خالی کرد و باعث شد نمره هام خیلی افت کنه و درس هام رو نخوندم

یکی از دوستام بعدش تازگی ها هم زنی که با شوهرم بود و ول کنش نبود 

البته شوهرم هم مقصر اصلی بود حلال نمیکنم هیچ وقت 

بازم هست حوصله ندارم 

خدا ازشون نگذره..... جنایتکارن.... فقط روز قیامت جوابشونو میدیم

شما تونستین بعد از اون خانم عاشق بشین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انسالله تاوان بده

مرسی عزیزم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))